همایش «توسعه علوم قرآنی ایران امروز» در اندونزی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در آغاز این همایش علی هادی، رئیس دانشکده شریعت و قانون ضمن خیر مقدم به هیئت ایرانی گفت: مباحث قرآنی در کشور ایران خیلی پیشرفت داشته و مناسب است که از دستاوردهای آنان بهره‌مند شویم.
حجت‌الاسلام و المسلمین احمدی شاهرختی، استاد علوم قرآنی اعزامی از مرکز بین‌المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عرصه‌های مختلف فعالیت‌های قرآنی را در جمهوری اسلامی ایران تشریح کرد.
وی به فعالیت‌های قرآنی ایران اشاره کرد و گفت: ایران اکنون در تمامی زمینه‌های حفظ، قرائت، تفسیر، هنر و رسانه در عرصه‌های قرآنی مدعی است و می‌تواند تجربیات خودش را به دیگر کشورهای اسلامی منتقل کند و طبیعتاً با بستر بسیار خوب و علاقمندی و شیفتگی مردم اندونزی به قرآن کریم، فضای مغتنمی خواهد شد که باید ارتقاء و توسعه پیدا کند.
وی افزود: رونق فعالیت‌های قرآنی در ایران اسلامی به واسطه بروز پدیده شکوهمند انقلاب اسلامی و با نگاه عالمانه و فقیهانه حضرت امام خمینی(ره) اتفاق افتاد.
شاهرختی در پایان این همایش، خواستار ارتباطات گسترده بین ایران و اندونزی شد.