برگزاری مراسم عزاداری دهه دوم فاطمیه در بارگاه حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)، این مراسم به مدت 10 شب از دوشنبه، 11 فروردین‌ماه، بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در مصلای بزرگ ری برگزار خواهد شد.

بنابراین گزارش، در این مراسم معنوی که با حضور باشکوه زائران و عاشقان خاندان وحی برگزار می‌شود، حجت‌الاسلام والمسلمین جان نثاری به ایراد سخنرانی و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مرثیه‌سرایی در رثای یگانه دخت نبی مکرم اسلام(ص) خواهند پرداخت.

همچنین در روز شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) مصادف با پنجشنبه، 14 فروردین‌ماه مراسم سوگواری و عزاداری بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در مصلای بزرگ ری، با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین خوش نما و مرثیه‌سرایی ذاکر اهل بیت عصمت و طهارت(ع)، رضوی برگزار خواهد شد.

روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت جانگداز حضرت فاطمه زهرا(س)، مقدم پیروان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را در این مراسم گرامی می‌دارد.