در سالروز ولادت حضرت زهرا(س)؛
35 برنامه محوری در بروجن برگزار شد


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام مجید الهیان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن با اعلام این خبر گفت: در شهرستان بروجن 250 هیئت مذهبی آقا و بانو وجود دارد که از این تعداد 85 هیئت به صورت هفتگی اقدام به برگزاری مراسم مختلف از جمله قرائت و آموزش قرآن، قرائت ادعیه مختلف از جمله ندبه، کمیل، زیارت عاشورا و ... و برگزاری مناسبت‌های مختلف در طول سال می‌کنند.



وی در ادامه افزود: در سالروز ولادت حضرت زهرای مرضیه(س) و روز زن و تکریم مادران هیئت‌های مذهبی با همکاری هیئت‌امنای مساجد و روحانیون 35 برنامه محوری و همایشی در شهرستان بروجن برگزار کردند.



الهیان از جمله برنامه‌های این همایش‌ها را سخنرانی، مولودی‌خوانی، دید و بازدید از مادران و سالمندان، اعطای جوایز و پذیرایی عنوان کرد.



یادآور می‌شود، اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن از تمامی این برنامه‌ها حمایت نرم‌افزاری و مالی کرده است.