مهدی نادی:
طرح اعطای مدرک به داوران مسابقات قرآن اجرا می‌شود

مهدی نادی، مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی سال جدید در روزهای آینده ابلاغ خواهد شد گفت: در زمانی که هیچ طرحی از سوی مرکز ابلاغ نمی‌شود طرح‌های داخلی و ... را در دستور کار قرار می‌دهیم.
وی در ادامه یکی از مهم‌ترین طرح‌های اجرایی در روزهای آینده را مربوط به بحث اعطای مدرک به داوران قرآن فاقد مدرک عنوان کرد و افزود: این طرح در حال حاضر در مرحله ثبت نام قرار دارد و افرادی که تلاوتی در سطح شش و یا در مسابقات استانی دارای رتبه باشند، می‌توانند با مراجعه به سایت تلاوت در این طرح ثبت نام کنند.
مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران تصریح کرد: افراد ثبت نام شده پس از تعیین سطح تلاوت‌ها طی یک فراخوان در آزمون ورودی کتبی و شفاهی حضور خواهند یافت که این دو آزمون به صورت همزمان به عمل خواهد آمد. شرکت‌کنندگان در آزمون شفاهی باید یک قرائت مطلوب را انجام دهند و با توجه به رشته‌ای که می‌خواهند در آن مدرک بگیرند مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
نادی با بیان اینکه ثبت نام برای حضور در این طرح آغاز شده است، گفت: ثبت نام به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت و پس از آن سایر مراحل از طریق ارتباطات پیامکی به متقاضیان اطلاع داده خواهد شد.