دارالافتاء مصر استفاده از آیات قرآن به عنوان زنگ تلفن را حرام اعلام کرد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «بوابة فیتو»، دارالافتاء مصر در این بیانیه اعلام کرد: قرآن کریم کلام خداوند متعال است که بر بهترین پیامبرش و بنده‌اش حضرت محمد(ص) نازل کرد و خداوند ما را به احترام و گرامیداشت این کتاب مقدس و بهترین تعامل با کلام حی که متفاوت با هر نوع تعامل دیگری است، دستور داده است.
 بنا بر آیاتی از سوره واقعه: «اِنَّهُ لَقُرْانٌ کَریم، فی کِتابٍ مَکْنُونٍ، لا یَمَسُّهُ اِلّا الْمُطَهَّرُون‌؛ آن، قرآن ارجمندی است که در کتاب محفوظی جای دارد و جز پاکان نمی توانند به آن دست زنند» قرآن کریم را مسح نمی‌کند، مگر شخص طاهر و برتری کلام خدا بر سایر کلام‌ها مانند برتری خدا بر خلقش است.
در بخش دیگری از بیانیه آمده است: شایسته نیست و دور از ادب است که آیات قرآن کریم به عنوان زنگ گوشی همراه به کار برده شود و این کار نوعی بی‌احترامی به کلام خدا و قداست این کتابی است که برای عبادت، ذکر و تلاوت نازل شده است.
استفاده از اذان به عنوان زنگ تلفن همراه نیز صحیح نیست، زیرا اذان به معنای اعلام وقت نماز است و نباید به عنوان زنگ گوشی‌های همراه استفاده شود و این مسئله به معنای استفاده از چیزی در غیر جایگاهش است.
دارالافتاء مصر درباره استفاده از مدایح نبوی کوتاه و سرودهای اسلامی به عنوان زنگ تلفن همراه نیز اعلام کرد: این مسئله بلامانع است، زیرا کوتاه‌بودن مدایح و سرودهای اسلامی با این مسئله که زنگ تلفن همراه باید کوتاه باشد، همخوانی دارد.