به همت پژوهشگاه امام صادق(ع)؛
«امنیت در قرآن و سنت» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)  به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه امام صادق(ع)، فصل اول این کتاب با عنوان «کلیات» شامل بخش‌های «فلسفه وجودی سازمان‌های امنیتی و ملزومات فعالیت‌های امنیتی» و فصل دوم با عنوان «گزینش و کنترل امنیتی» شامل بخش‌های «گزینش و تحقیقات امنیتی، بررسی صلاحیت مدیران، ارشاد و انذار، کنترل امنیتی و گزارش امنیتی» است.

بر اساس این گزارش، «حفاظت و پیشگیری» عنوان فصل سوم این کتاب است که شامل 9 بخش «اصول حفاظتی،حفاظت کارکنان، حفاظت اماکن و تاسیسات، حفاظت تجهزات و تسلیحات، حفاظت شخصی و شخصیت‌ها، حفاظت عملیات، حفاظت گفتار، حفاظت مخابرات و ارتباطات و حفاظت اسناد و مدارک» است.

«جمع‌آوری اخبار» و «عملیات» فصل‌های چهارم و پنجم کتاب را شامل می‌شود که در فصل پنجم موضوعاتی از قبیل «براندازی و ضد براندازی»، «جاسوسی و ضد جاسوسی» و «جرایم امنیتی» مطرح شده است.

در پیش گفتار، هدف از تالیف این کتاب، جمع‌آوری و چینش آیات و روایات در مورد مسائل امنیتی و زمینه‌سازی برای نظریه‌پردازی اندیشمندان علوم انسانی عنوان شده است.