به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حسن افشار، حافظ قرآن کریم مازندران در کلاس حفظ قرآن کریم که روز 28 مردادماه در شهرستان سیمرغ برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری دورههای حفظ توسط مؤسسات قرآنی تکریم قرآن کریم، تعظیم ارزشهای والای آن، پرورش چهرهها و نخبگان قرآنی در سطح جامعه است.
وی افزود: عمل به منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در سطح کشور، کشف و پرورش استعدادهای قرآنی در میان جوانان و نوجوانان از اهداف بلندمدت برگزاری این دورهها است.
افشار تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان کشور به حفاظ کل قرآن مزایا و خدمات را ارائه میدهد و حافظانی که مدرک تحصیلی کارشناسی و پائینتر را دارند جهت ادامه تحصیل میتوانند از ارزش قانونی گواهینامه حفظ خود معادل مدرک کارشناسی علوم قرآنی استفاده کنند.
حافظ قرآن کریم مازندران در مورد اهداف کوتاهمدت اجرای طرح حفظ قرآن کریم توسط مؤسسات قرآنی، بیان کرد: پاسخدهی مناسب به نیاز، خلأ معنوی جوانان و نوجوانان، بهرهگیری از مفاهیم و تعالیم روحبخش آسمانی قرآن کریم در پرتو حفظ مصحف شریف، کاهش نابسامانی و ناهنجاریهای اجتماع با تربیت جامعه قرآنی و برنامهریزی اصولی بهمنظور پرکردن اوقات فراغت نوجوانان از مهمترین این اهداف است.
وی با اشاره به اینکه آنچه علاقهمندان قرآنی را به سمت حفظ قرآن میکشاند انگیزه درونی و علاقه شخصی است، اظهار کرد: شیوههای متنوع و جذاب مؤسسات قرآنی در نحوه آموزش حفظ قرآن در این امر تأثیرگذار بوده اما شیوه نگرش جامعه به مسائل دینی و بهویژه قرآنی، تشویق و ترغیب خانواده، مدرسه و محل کار، استفاده از مشوقهای اجتماعی، آموزشی، سیاستگذاری دستگاههای ذیربط و بودجهبندی قرآنی در راستای تربیت حفاظ قرآن از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر روند حفظ قرآن کریم است.