اعلام جلسات آموزش قرآن «محمدحسین سبزعلی» در تهران

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یکی از جلسات آموزش قرآن محمدحسین سبزعلی، قاری بین‌المللی کشورمان و مدرس قرائت قرآن در حسینیه‌ بنی‌فاطمه(س) واقع در چهارراه سرچشمه، خیابان امیرکبیر تهران برگزار می‌شود.

این جلسه در شش ماهه اول سال به مدت دو ساعت، روز‌های سه‌شنبه از ساعت 18 تا 20 و در شش ماهه دوم، پس از اقامه نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

جلسه دیگر این قاری بین‌المللی دوشنبه‌ها پس از اقامه نماز مغرب و عشا در خیابان پیروزی، چهارراه کوکاکولا، خیابان اول نیروی هوایی، خیابان 22/1 پلاک 12 برگزار می‌شود. این جلسات بیشتر در رشته صوت و لحن و برای عموم علاقه‌مندان برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، محمدحسین سبزعلى در سال 1335 در شهر تهران متولد شد. آشنایی وی با قارى به‌نام محمد ثابتى و شرکت در کلاس‌هاى آموزشی‌اش، اشتیاق این قاری بین‌المللی را به تلاوت قرآن زیاد کرد. وی همچنین شاگرد استاد ابراهیم پورفرزیب(مولایی) است. سبزعلی در امر تلاوت قرآن در ابتدا از استاد عبدالباسط سپس از محمود على البنّاء و به مدت دو سال از مرحوم شعبان محمود عبدالعزیز صیاد و آنگاه از مرحوم مصطفى اسماعیل تقلید مى‌کرد.

همچنین این قاری بین‌المللی از سال ۱۳۶۰ تاکنون بارها در مسابقات مختلف قرآن در استان‌ها و شهرهای مختلف به داوری پرداخته است و در سال ۱۳۶۰ مقام دوم استان تهران، مقام دوم مسابقات بین‌المللی اوقاف و همچنین در سال ۱۳۷۵ مقام دوم مسابقات بین‌المللی کشور مالزی را کسب کرد.