مولوی ساداتی:
تکفیر، جریانی برای ایجاد محدودیت در امت اسلام است

مولوی عبدالصمد ساداتی، امام جمعه اهل سنت مسجد نور شهرستان سراوان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: دین اسلام، دین کامل و جامعی است که پاسخگوی تمام نیازهای انسان و ضرورت‌های جامعه است؛ بنابراین برای تمام مردم جهان، مایه رحمت است.

وی افزود: دایره اسلام بسیار وسیع است و دربرگیرنده حق و حقوق همه انسان‌هاست، اما متأسفانه عده‌ای در فهم این دین الهی مشکل دارند و برداشت‌های نادرست این افراد ضرر زیادی به جهان اسلام وارد کرده است.

این عالم اهل سنت تصریح کرد: اسلامی که پیامبر اکرم(ص) برای بشریت عرضه کردند، همه بشریت را در برمی‌گیرد، بعثت رسول الله(ص) «کافّة للنّاس» و «رحمة‌للعالمین» است، اما افرادی از روی جهل می‌خواهند این دین گسترده را محدود به گروه و طایفه کوچکی کنند.

وی بیان کرد: جریان تکفیری که امروز به بحران بزرگی برای دنیای اسلام تبدیل شده است، ریشه در صدر اسلام دارد و این افراد، هر کس مخالف عقیده و محدوده فکری آن‌ها باشد را از دایره اسلام خارج و کافر می‌دانند.

ساداتی اظهار کرد: دنیای استکبار که از هر وسیله‌ای برای ضربه‌زدن به دین اسلام استفاده می‌کند، جریان تکفیر را ابزار مناسبی برای تحقق اهداف خود می‌داند و از آن برای محدود کردن امت اسلام و تضعیف اقتدار دنیای اسلام بهره می‌برد.

تکفیر اهل قبله در دین اسلام حرام است

وی تصریح کرد: تکفیر اهل قبله در دین اسلام حرام است و هیچ جوازی برای تکفیر مسلمانان صادر نشده است، هیچ یک از بزرگان اهل سنت دست به چنین عملی نزدند، اما امروزه افرادی که از اجتماع رانده شده‌اند، برای پیدا کردن جایگاهی برای خود دست به تکفیر و خیانت به جامعه اسلامی می‌زنند.

امام جمعه اهل سنت سراوان در پایان افزود: عده‌ای به بهانه دفاع از اهل بیت(ع) و عده‌ای دیگر به نام دفاع از اهل تسنن، یکدیگر را تکفیر می‌کنند که این توطئه دشمنان اسلام است و باید علمای شیعه و سنی در جامعه اسلامی مردم را از دسیسه‌های دشمنان آگاه کنند.