باقریان خبر داد:
برپایی دوره صحیح‌خوانی نماز با حضور 300 نفر در مؤسسه طه

مجید باقریان، مدیرمؤسسه قرآنی طه(شهید باقر جاکیان) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: در شش‌ماهه اول امسال چهار محفل انس با قرآن با حضور قاریان استانی و کشوری چون محسن مقدمی، مجتبی ضرغامی و بهنام ادیبی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه قرآن‌آموزان این مؤسسه را تمام بانوان و آقایان دختر و پسر شامل می‌شوند، ادامه داد: همچنین دوره صحیح‌خوانی نماز با حضور 300 نفر و دوره روخوانی قرآن در حدود پنج مسجد و با حضور 400 فراگیر قرآن برگزار شد.

باقریان با اشاره به ثبت نام ترم پاییزه و آغاز کلاس‌ها در صورت تکمیل ظرفیت، تصریح کرد: هم اکنون دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی و تجوید در پنج مسجد سطح روستاهای اطراف مرکز شهر بهمئی و با حضور بیش از 300 نفر برپا می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآنی طه همچنین از ثبت نام علاقه‌مندان در طرح نورالهدی در این مؤسسه خبر داد و یادآور شد: این مؤسسه دارای شعبه مرکزی در شهرستان بهمئی کهگیلویه و بویراحمد، لیکک، خیابان آزادی واقع شده است و همچنین شعبه‌های دیگر این مؤسسه در روستاهای اطراف بهمئی و یاسوج واقع شده است.