عدم اعتماد مجلس به دانش

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، سه‌شنبه 27 آبان، پس از استماع سخنان رئیس جمهور، موافقان، مخالفان و فخرالدین احمد دانش‌آشتیانی، با انتخاب وی به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مخالفت کردند.

از مجموع 257 آرای اخذ شده، 70  نماینده به وزیر پیشنهادی رأی موافق، 171 نماینده رأی مخالف و 16 نفر رأی ممتنع دادند و به این ترتیب دانش‌آشتیانی نتوانست حائز اکثریت آرا شود.

به این ترتیب چهارمین وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز نتوانست رأی اعتماد مجلس شورای را کسب کند و با توجه به پایان رسیدن دوره سه‌ماهه سرپرستی وزارت علوم در بیست‌ونهم ماه جاری،، بر اساس برخی تفاسیر از قانون اساسی باید برای ادامه سرپرستی از حکوم حکومتی استفاده کرد.