ثبت نام نمایشگاه الکامپ تا ۱۱ آذرماه ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ستاد خبری بیستمین نمایشگاه الکامپ، محمدرضا طلایی، رئیس مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی و مجری برگزاری بیستمین نمایشگاه الکامپ، اظهار کرد: بیستمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) امسال در فضایی بالغ بر 23 هزار متر مربع برپا می‌شود.

وی افزود: بخش غربی نمایشگاه بین‎المللی تهران با 10 سالن و همچنین سه سالن از بخش میانی آن به نمایشگاه بیستم الکامپ اختصاص داده شده است.

طلایی تصریح کرد: در نمایشگاه امسال فعالان بخش‌های مختلف حوزه فناوری اطلاعات مانند سخت‌افزار، نرم‌افزار، بانکداری و تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک، هوش مصنوعی و رباتیک، شبکه و اینترنت و همچنین اپراتورها حضور دارند و محصولات خود را به مخاطبان معرفی می‎کنند.

وی ادامه داد: نمایشگاه امسال دومین دوره‌ای است که به شکل اختصاصی همه فضای نمایشگاه بین‌المللی تهران را به خود اختصاص داده و هیچ نمایشگاه دیگری در این مکان همزمان با نمایشگاه الکامپ برگزار نمی‌شود.

وی همچنین درباره حضور فعالان خارجی حوزه فناوری اطلاعات در این نمایشگاه نیز اظهار کرد: از آنجا که بیشتر محصولاتی که در این حوزه ارائه می‎شود تولید خارج است بخشی از شرکت کنندگان در نمایشگاه امسال را نمایندگان شرکت‎های خارجی یا واردکنندگان این کالاها تشکیل می‏‌دهند.

به گفته وی تاکنون حضور شرکت‎هایی از کشورهای آلمان، ترکیه، چین، فرانسه، تایوان و روسیه در نمایشگاه قطعی شده است.
طلایی درباره اجرای بیستمین نمایشگاه الکامپ از سوی مجمع تشکل‌های فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی نیز توضیح داد: تا هفته گذشته «سازمان نظام صنفی رایانه» مجری نمایشگاه امسال بود، اما پس از یک ماه این سازمان انصراف داد و برای آنکه شرکت‎کنندگان در نمایشگاه متضرر نشوند و رتبه بین‎المللی نمایشگاه نیز به دلیل یک سال برگزار نشدن تنزل نیاید، مجمع تشکل‎های فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی مسئولیت برگزاری نمایشگاه را برعهده گرفت.

طلایی اظهار کرد: البته قطعا کیفیت نمایشگاه امسال با کیفیت ایده‎آل مجمع برابر نخواهد بود، اما تمام تلاش خود را برای پابرجایی نمایشگاه خواهیم کرد.

وی همچنین درباره وضعیت شرکت‎کنندگان در نمایشگاه تصریح کرد: ثبت نام علاقه‌مندان به شرکت در نمایشگاه تا 11 آذرماه ادامه دارد و آنان از سه روز پیش از آغاز نمایشگاه فرصت دارند تا غرفه‎های خود را تحویل گرفته و برای برگزاری نمایشگاه آماده شوند.
نمایشگاه امسال الکامپ از تاریخ 16 تا 19 آذرماه در نمایشگاه بین‎المللی تهران برگزار می‎شود و علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه می‎توانند در ایام برگزاری هر روز از ساعت 9 صبح تا 4 عصر از آن بازدید کنند.