یک عکس، یک برداشت/۱
ایستگاه برداشت آزاد/ وَاشْکُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ ...

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، شاید در نگاه اول از کنار خیلی از تصاویری که در گوشه کنار این شهر می‌بینیم به‌سادگی عبور کرده‌ایم؛ با کمی دقت و نگاهی عمقی‌تر می‌توان زوایایی برداشت کرد که شاید درسی در خود دارد.

«یک عکس، یک برداشت»، کاری از بخش چند رسانه‌ای و تحریریه کانون خبرنگاران نبأ با هدف ایجاد انگیزه جهت بهتر دیدن زوایایی از گوشه کنار شهر، روستا و محل زندگی مخاطبان و کمی تأمل و اندیشه در زاویه‌های دیده نشده، فعالیت خود را در این راستا آغاز می‌کند.

مخاطبان و علاقه‌مندان می‌توانند برداشت‌های آزاد خود را از هر یک گزارش‌های «یک عکس، یک برداشت» در قالب نظر، ارائه کرده و پس از بررسی برداشت‌ها، برترین نظر با نام فرد، در پایین هر گزارش آورده خواهد شد.

کسب روزی حلال شاید اولین برداشتی باشد که در ذهن هر مخاطب با دیدن این عکس متجلی می‌شود؛ مردی که برای گذران زندگی خود و کسب روزی، گوشه‌ای را به عنوان جایگاه فروش خود انتخاب کرده است و در میان این همهمه‌ای که میان زندگی شهری و ماشینی می‌گذرد، از خالق خویش جهت فراهم ساختن زمینه کسب روزی، شکر‌گذاری می‌کند.

مخاطبان و خوانندگان برداشت‌های خود را از این تصویر در قالب نظر شما عنوان کنند. نظرات پس از تأیید بر روی خروجی قرار می‌گیرد.