تلاش احزاب و شوراهای شیعی مصر برای تأسیس نهادی مستقل

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «البوابة نیوز»، تعدادی از رؤسای احزاب و شوراهای شیعی مصر در تلاش هستند که تحت عنوان یک نهاد واحد با عنوان «نهاد شیعیان مصر» واحد و یکپارچه شوند.
رهبران این احزاب و شوراها درصدد هستند، طوماری را به امضای 30 هزار نفر برای عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر ارسال کنند و در آن از دولت مصر بخواهند که با تشکیل و به رسمیت شناخت نهاد مستقل شیعیان همچون «شورای عالی طریقت‌های صوفی» و «اتحادیه اشراف مصر» موافقت کند.
روند امضای درخواست مذکور تا به دست‌آوردن 30 هزار امضا ادامه دارد و بعد از آن به ریاست‌جمهوری مصر «عبدالفتاح السیسی» ارائه خواهد شد.
احزاب و گروه‌های مختلف شیعه مصر به موجب این درخواست از دولت می‌خواهند تا با هدف ایجاد وحدت و استقلال به آنان اجازه دهد نهاد مستقلی تأسیس کنند.
اسلام رضوی، سخنگوی حزب جوانان شیعه مصر، در این باره گفت: از آن جا که شیعیان همیشه از سوی گروه‌های سلفی مورد تعرض قرار می‌گیرند؛ رسمیت دادن به آنان به عنوان یک گروه مستقل باعث یکپارچگی و حمایت هر چه بیشتر از آنان خواهد شد.