رئیس سازمان نصر تهران:
فضای مجازی مکمل فضای حقیقی باشد

ناصرعلی سعادت، رئیس سازمان نصر تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به همگام‌سازی برنامه‌های فضای حقیقی با فضای مجازی اظهار کرد: اگر بخواهیم در فضای مجازی یک کپی از زندگی واقعی‌مان داشته باشیم، چندان کار درستی نخواهد بود و نمی‌توانیم نتایج مثبتی را حاصل کنیم بلکه ما باید کاری کنیم که فضای مجازی مکمل فضای حقیقی باشد.

وی ادامه داد: فضای مجازی نباید جایگزین یا موازی فضای حقیقی باشد. متأسفانه اتفاقی که در کشورمان رخ داده است این بوده حرف‌هایی را که باید چهره به چهره بگوییم، در قالب پیام و وایبر ارائه می‌کنند.

رئیس سازمان نصر تهران تصریح کرد: فضای مجازی باید به عنوان ابزار بهبود زندگی واقعی قرار بگیرد نه آنکه هر اقدامی را که در فضای حقیقی صورت می‌گیرد، در فضای مجازی کپی کنیم.

وی بیان کرد: همگام‌سازی لفط بهتری است و باید خود را در فضای مجازی هماهنگ کنیم. باید روی آن کار کنیم که البته کار فرهنگی، کار سختی است و نیاز به زمان طولانی دارد.

سعادت اظهار کرد: همه ارگان‌ها باید دست به دست هم دهند تا در مناسبت‌های مختلف فضای مجازی هم همگام با فضای حقیقی شود. وزارت آموزش و پرورش باید آموزش‌های خود را از دانش‌آموزان آغاز کنند تا آنها یاد بگیرند که چطور در فضای مجازی فعالیت کنند.

وی یادآور شد: کاربران می‌توانند آموزش‌های لازم را ببینند تا در مناسبت‌های مختلف از تم‌های مناسب در سایت‌ها و محیط فضای مجازی استفاده کنند و این محیط نوین هم رنگ و بومی مناسبتی به خود بگیرد.