یک کارشناس مذهبی مطرح کرد:
مذاکرات هسته‌ای؛ نمونه‌ای از هم‌دلی و هم‌زبانی دولت و ملت

حجت‌الاسلام مراد هادیان، کارشناس مذهبی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به نام‌گذاری سال به «دولت و ملت؛ هم‌دلی و هم‌زبانی» از سوی مقام معظم رهبری، گفت: نمونه بارز این شعار را می‌توان در مذاکرات هسته‌ای که انجام شد، مشاهده کرد.

وی ادامه داد: در بحث هسته‌ای مردم از دولت حمایت کردن که به پشتوانه همین حمایت‌های مردمی بود که دولت با قدرت و اعتماد به نفس بالا در مقابل قدرت‌های دنیا ایستادگی کرد و نیز این دستاورد را برای ما دارد که قدرت، تفکر، منطق و پیروزی ایران را به جهانیان نشان می‌دهد.

دولت و ملت به وظایف خود در قبال یکدیگر عمل کنند

هادیان با بیان این‌که دولت و ملت برای تحقق شعار سال وظایفی را برعهده دارند که باید انجام دهند، اظهار کرد: دولت باید به آن‌چه که موظف است در قبال مردم انجام دهد، عمل کرده  و مردم نیز باید با نظری منصفانه و منتقدانه به کمک دولت بشتابند.

این کارشناس مذهبی انقلاب اسلامی را ثمره هم‌دلی و هم‌زبانی ملت و رهبران دینی دانست و عنوان کرد: هر قیامی که به‌نام اسلام انجام شود می‌تواند تأثیرات بسزایی را بر روی کشورهای دیگر داشته باشد این درحالی است که قیام مردم ایران و انقلاب آن‌ها به‌نام اسلام بود و با هم‌دلی و هم‌زبانی که بین اعضای نظام و مردم وجود داشت به الگویی برای ملت‌های دیگر تبدیل شده است.