به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، صنعت ساخت بازیهای رایانهای در ایران با وجود محدودیتهای بسیار؛ از حدود هشت سال پیش در کشور به طور رسمی آغاز شد. سازمانها و مؤسسات، جمعیتهای خصوصی و تیمهای فردی با هر نوع سلیقه و اطلاعات، شروع به ساخت بازیهای متنوعی در سبکهای مختلف کردند و انبوهی از بازیهای گوناگون با سطوح کیفیتی متفاوت تولید و به بازار داخلی و خارجی عرضه شد.
بازخورهای کاربران داخلی به این دسته بزرگ بازیهای تولید شده ضد و نقیض بود. عدهای از نبود دانش فنی و کمبود تواناییهای مدیریتی مینالیدند. برخی به علت نوپا بودن این صنعت و نبود سرمایه کافی، کیفیت کم و عدم جذابیت عمده عناوین تولیدی را توجیه میکردند و تعدادی هم مطابق معمول دولت و سیاستهای فرهنگی آن را ناکارآمد و مقصر اصلی وضعیت کنونی میدانستند.
به واسطه شرایط به وجود آمده و برای بررسی علمی و اصولی دلایل آن، گروهی از منتقدان و فعالان حوزه بازیهای رایانهای با کمک اساتید دانشگاه، طرحی را پیریزی کردند تا به چرایی به وجود آمدن این مسائل بپردازند.
در مرحله اول این طرح که در دانشگاه آزاد اسلامی – واحد تهران جنوب انجام میشود، نظرسنجی کوتاهی آماده شده است که علاقهمندان به گیم میتوانند با پر کردن فرمها، محققان طرح یاد شده را در رسیدن به نتایج واقعی و کشف مشکلات اصلی صنعت بازی ایران یاری کنند.
نظرات دقیقی در باب این بحث از صاحبنظران و منتقدان این حوزه وجود دارد، اما شاید نداشتن مدارک کافی و آمار و اطلاعات مستدل صحت این ادعاها را زیر سوال میبرد. کارشناسان و محققان دانشگاه آزاد اسلامی – واحد تهران جنوب سعی دارند با کمک مخاطبان گیم در این نظرسنجی دلایل محکمی در جهت بررسی نقاط ضعف و قوت بازیهای داخلی بیابند تا در نهایت به بهبود کمی و کیفی این صنعت در داخل کشور و افزایش رضایتمندی کاربران منجر شود.
علاقهمندان برای شرکت در این نظرسنجی میتوانند به لینک نظرسنجی bit.do/irangame مراجعه کنند.