آغاز دهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ویژه بانوان در اردن


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه اردنی «الدستور»، دهمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ، تلاوت و تفسیر قرآن «الهاشمی» ویژه بانوان در اردن از دیروز به همت وزارت اوقاف و امور اسلامی و مقدسات این کشور آغاز شد.

در این دوره از مسابقات، 55 متسابق از 21 کشور منطقه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای، عربی و بین‌المللی حضور دارند.

«هایل عبدالحفیظ داوود»، وزیر اوقاف اردن ضمن سخنانی در مراسم افتتاحیه این مسابقات گفت: برگزاری این مسابقات نمونه‌ای از تمایل و اهتمام ویژه دولت اردن به انجام فعالیت‌هایی است که بر تقویت معانی ایمان، تقوی، تمسک به قرآن و سنت نبوی و تکریم اهل قرآن در جامعه تأکید دارد.

وفاء العمد، مدیر اداره امور زنان وزارت اوقاف و امور اسلامی و مقدسات اردن نیز در این باره گفت: تلاش این وزارت‌خانه برای ترویج آموزش قرآن کریم و حفظ آن، پشتوانه‌ای اساسی در گسترش اندیشه صحیح، متعهد و به دور از هرگونه خشونت، افراطی‌گری و انحرافات اخلاقی است و اصلی مهم و اساسی در تحکیم و تقویت امنیت و آرامش در کشور محسوب می‌گردد.

گفته می‌شود، این مسابقات به مدت 6 روز ادامه خواهد داشت و کمیته داوری آن متشکل از 6 داور است که 4 داور از کشور اردن، یک داور از قطر و یک داور نیز از الجزایر هستند.

«هاجر مهرعلیان»، بانوی حافظ قرآن کشورمان، به عنوان نماینده ایران در دهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان اردن حضور دارد.