گرامیداشت دهه کرامت در «مزار شریف» افغانستان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری آوا، این مراسم به مناسبت دهه کرامت؛ سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) در مزارشریف برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمد موسوی، مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف طی سخنانی مفهوم معجزه و کرامت را تبیین کرد و گفت: معجزه مختص پیامبران و کرامت مختص اولیای خداوند است؛ کسانی که خداوند را عبادت می‌کنند، نماز شب را بر پا می‌کنند، نماز را اول وقت می‌خوانند و به واجبات و شرعیات خود اهمیت می‌دهند، چنین فردی که در راه راست است و از خداوند تبعیت می‌کند، خداوند به او کرامت می‌دهد.

وی افزود: حضرت مریم (س)، حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت زینب(س) از بانوان با کرامت هستند و از دیگر بانوانی که در تاریخ کرامت ایشان به ثبت رسیده، حضرت فاطمه معصومه (س) است.

حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی تصریح کرد: ما باید از شعائر تجلیل کنیم، اگر بانویی ویژگی‌های اخلاقی حضرت فاطمه معصومه(س) را در زندگی‌اش پیاده و عملی بکند، در واقع از آن حضرت تجلیل کرده است.

مسئول دفتر نمایندگی مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف به نقش رسانه در جهان امروز اشاره کرد و افزود: امروز با فضای رسانه‌ای و سایبری موجود در دنیا که اکثریت با شبکه‌های اجتماعی دسترسی و ارتباط دارند، رسانه از بمب اتم نیز خطر ناک‌تر است، دشمن با راه‌اندازی جنگ نرم برای تضعیف پایه‌های اعتقادی مردم و جوانان تلاش می‌کند.

وی در پایان برنامه‌های آینده مرکز فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی تبیان در مزارشریف را تبین کرد و گفت: این مرکز در نظر دارد که به زودی کلاس‌های اعتقادی به صورت تصویری برگزار کند؛ کلاس‌هایی که ارتباط به مذهب خاصی نداشته و جوانان را از نظر فطری بیدار کند.