محمدیان به ایکنا خبر داد:
تبدیل دروازه قرآن به موزه قرآن/ مرمت به‌شکل سنتی انجام می‌شود

رضا محمدیان، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، از مرمت بنای تاریخی دروازه قرآن خبر داد و گفت: در صورت تصویب شورای اسلامی شهر شیراز، مرمت این بنا به‌صورت سنتی و با همان شکل تاریخی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه به وسیله این مرمت، دروازه تبدیل به یک موزه قرآنی خواهد شد، افزود: در این صورت گردشگران می‌توانند از پله‌های دروازه قرآن بالا رفته و از یکسری قرآن‌های نفیسی که درآنجا به نمایش درآمده است، بازدید کنند.
محمدیان ادامه داد: علاوه بر این‌ نمایش قرآن‌های نفیس، صوت دل‌انگیز قرآن کریم نیز با تلاوت قاریان مختلف و برجسته جهان اسلام نیز در این مکان معنوی پخش خواهد شد.
رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: ما تلاش داریم تا دروازه قرآن تبدیل به محلی برای مراجعه گردشگران شود و هنگام بازدید از این مکان، جلوه‌های تاریخی آن نیز در اذهان مردم تداعی شود.
وی با بیان اینکه زمان اجرای این پروژه بیش از 8 ماه به طول نخواهد انجامید، گفت: اگر شورای اسلامی شهر شیراز این پروژه را مصوب کند، شهرداری موظف به اجرای این پروژه خواهد شد و تا اواسط سال آینده به یاری خدا ین پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.
محمدیان همچنین در پاسخ به سقف بودجه لازم برای اجرای این پروژه عنوان کرد: چون باید بحث طراحی مرمت این بنا ابتدا صورت گیرد،‌ لذا اکنون نمی‌توان بودجه دقیق آن را برآورد کرد اما ما سقف آن را باز می‌گذاریم و بر اساس اعتبار مورد نیاز، شهرداری موظف به انجام این پروژه خواهد بود.