هتاکی «شارلی ابدو» به مسلمانان اروپا!
هتاکی «شارلی ابدو» به مسلمانان اروپا

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ایندیپندنت، این نشریه که از حملات تروریستی دو هفته قبل بروکسل ابراز ناراحتی کرده است، در پاسخ به این حملات مقاله‌ای با این عنوان «ما در اینجا چگونه تمام شدیم؟» منتشر کرد.

تجو کول، نویسنده مقاله این نشریه هتاک با متهم‌کردن جامعه اسلامی اروپا به همنوایی با تفکرات داعش نوشته از نظر فلسفی دیگر جایی برای تحمل برقع و حجاب در اروپا باقی نمانده است.

وی می‌گوید: سیاست شارلی ابدو این است که هیچ مسلمان بی‌گناهی وجود ندارد و باید بدون در نظر گرفتن حتی آنهایی که آرام و دوست‌داشتنی هستند، اقدامی علیه همه آنها صورت گیرد.

این مقاله از طرف رسانه‌های مختلف محکوم شده و موجی از انتقاد و محکومیت علیه توهین جدید نشریه شارلی ابدو به مسلمانان، در فرانسه به وجود آمده است.