حجتالاسلام والمسلمین صبوحی اظهار کرد: پیامبر(ص) فرمودند در قرائتی که تدبر نباشد فایدهای نیست لذا تدبر در قرآن کریم، قرائت منسجم در جهت فهم قرآن است.

حجتالاسلام والمسلمین عباس صبوحی؛
از اساتید
مؤسسه تدبر در کلام وحی در گفتوگو با کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ؛ در مورد تدبر در قرآن گفت: حقیقتی که کمتر به آن توجه کردهایم الهی بودن قرآن است، همانطور که هر پیامبری معجزه دارد، پیامبر اسلام(ص) نیز معجزهای دارد که آن قرآن است و راه فهمیدن قرآن، تدبر در قرآن است.
وی افزود: تدبر نشان میدهد قرآن تلفیقی از معارف مختلف است، به طوری که قرآن به صورت تلفیقی در احکام، اخلاق و عقاید برترین است.
این استاد تدبر در قرآن، بیان کرد: راهکار فهم قرآن، تدبر در قرآن است، لذا مطابق حدیث ثقلین؛ رسولاکرم(ص) تدبر را بر عهده ما و تفسیر را بر عهده حضرت علی(ع) قرار دادند و طبق همین حدیث، اگر یکی از دو مورد قرآن یا عترت را رها کنید گمراه میشوید.
وی اظهار کرد: پیامبر(ص) فرمودند در قرائتی که تدبر نباشد فایدهای نیست لذا تدبر در قرآن کریم، قرائت منسجم در جهت فهم قرآن است.