پایان دوره‌های قرآنی آستان حسینی در لبنان
پایان دوره‌های تابستانه آموزش قرآن آستان حسینی در لبنان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری قرآنی «قاف»، جشن سالانه اختتامیه دوره‌های تابستانه آموزش قرآن با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط یکی از قرآن‌آموزان شرکت‌‌کننده در این دوره‌ها آغاز شد.
در این مراسم که جمعی از شخصیت‌های علمی، سیاسی و اجتماعی لبنان حضور داشتند، سیدمصطفی الغالبی، مؤذن و قاری آستان مقدس حسینی سخنرانی و پیام دارالقرآن این آستان را قرائت کرد.
اجرای تواشیح، تلاوت قرآن و پرسش از حافظان 10 جزء قرآن از دیگر بخش‌های این مراسم بود و در ادامه به اساتید و قرآن‌آموزان شرکت‌کننده در این دوره‌ها، هدایا و لوح‌های تقدیر اهداء شد.
سخنرانی سیدعلی ابوالحسن الموسوی، مدیر شعبه لبنان دارالقرآن الکریم آستان حسینی پایان‌بخش این مراسم بود و وی از اساتید و قرآن‌آموزان این دوره‌ها و حاضران در این مراسم قدردانی و تشکر کرد.