تجلیل از حافظان قرآن روهینگیایی در بنگلادش + عکس
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آراکان، عبدالعزیز بن مرضاح، مدیر مؤسسه امور انسان‌دوستانه «حیات» بنگلادش در‌ این باره گفت: این حافظان قرآن چهارمین گروه قرآن‌آموز هستند که در جلسه‌های حفظ قرآن این مؤسسه شرکت کرده و دوره آموزش حفظ کل را به پایان رسانده‌اند.
وی گفت: این قرآن‌آموزان جزء پناهندگان اردوگاه‌های روتناوالنگ، اوکیا و کوکس بازار هستند که در شرق بنگلادش واقع در مرز میانمار مستقر شده‌اند.
لازم به ذکر است، مؤسسه امور انسان‌دوستانه حیات روز شنبه، طرح‌ کمک‌رسانی و خیریه توزیع بسته‌های غذایی به پناهندگان روهینگیایی را اجرا کرد که چندین سال است در راستای کمک به مسلمانان پناهنده روهینگیایی در ایالت آراکان میانمار و برخی پناهندگان کشورهای همسایه انجام می‌شود.
در حال ادیت//فارغ‌التحصیلی 38 حافظ قرآن روهینگیایی در بنگلادش+عکس

در حال ادیت//فارغ‌التحصیلی 38 حافظ قرآن روهینگیایی در بنگلادش+عکس

در حال ادیت//فارغ‌التحصیلی 38 حافظ قرآن روهینگیایی در بنگلادش+عکس