برپایی چهارمین اردوی تابستانی قرآنی در غزه
برپایی چهارمین اردوی تابستانی قرآنی در غزه
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری دنیا الوطن، «حسن صیفی»، معاون وزارت اوقاف فلسطین طی سخنانی در مراسم افتتاحیه اردو تصریح کرد: وزارت اوقاف همه امکانات مادی و انسانی خود را برای خدمت به حافظان کتاب خدا به کار می‌گیرد.
وی با تأکید بر این که وزارت اوقاف فلسطین آمادگی کامل برای کمک و حمایت از حافظان قرآن کریم را دارد، از تلاش کارمندان اداره حفظ قرآن این وزارتخانه برای برپایی این اردوگاه قدردانی کرد.
صیفی افزود: در پایان اردو به نفرات ممتاز جوایزی تقدیم خواهد شد.
عبدالهادی الأغا، مدیر اداره حفظ قرآن وزارت اوقاف فلسطین نیز با اشاره به این که شرکت‌کنندگان در اردو 12 شبانه‌روز برای حفظ قرآن در اردوگاه حضور دارند، گفت: این اردو شامل برنامه‌های مختلف فرهنگی و ابتکاری در تثبیت آیات حفظ شده، حفظ معانی کلمات، تدبر در آیات قرآن و شناخت آیات متشابه است.