شماره ۴۸ / مسابقه پیامکی «بشارت ۱۴۵۲»

به گزارش ایکنا؛ همزمان با اجرای طرح ملی حفظ قرآن کریم «بشارت ۱۴۵۲» با محوریت جزء سی قرآن کریم، مسابقه پیامکی روزانه برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه تا ساعت ۲۴ همان روز مهلت دارند تا جواب مسابقه را به سامانه ۳۰۰۰۰۱۴۵۲ پیامک کنند.

همچنین ویژه‌برنامه زنده «بشارت ۱۴۵۲» همه روزه از ساعت ۱۸ به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود و قرعه‌کشی روزانه در این برنامه صورت می‌گیرد. به شرکت‌کنندگان در این مسابقه پیامکی پنج هدیه پنج میلیون ریالی اهدا می‌شود.

اسامی برندگان در پایگاه اطلاع‌رسانی به نشانی besharat.irib.ir و همچنین در کانال سروش به نشانی qtvirib اعلام خواهد شد.

سوال امروز پنج‌شنبه 25 مرداد ۱۳۹۷

آیه قبل از و قال الانسان با چه عبارتی شروع می شود؟

گزینه 1:  و أخرجت
گزینه 2: یومئذ

تيزر امروز 25 مردادماه

 

{$sepehr_media_998645_400_300}

یادآور می‌شود که رضوان براتی منصور از مرکزی، میرولی عیسوندزیبایی از خوزستان، سحر امیرپناه از خراسان رضوی، زهرا زارعی از فارس و عبادالله مصطفی نژاد از تهران برندگان روز 23 مردادماه مسابقه پیامکی بشارت ۱۴۵۲ هستند.

انتهای پیام