به میزبانی جنبش فوکولاره اجرا شد؛
برنامه قرآنی ایران در مدرسه ادیان فیلیپین/ اهدای تابلوی «یا رب» + عکس

به گزارش ایکنا از فیلیپین؛ این برنامه به دعوت جنبش فوکولاره شعبه فیلیپین، که زیر نظر پاپ، رهبر کاتولیک‌های جهان، فعال است، برگزار شد و با کارگاه خوشنویسی ایرانی همراه بود.

در این مراسم که به مدت چهار ساعت ادامه یافت، حدود ۵۰ نفر از دانشجویان کشورهای مختلف آسیایی و اعضای ارشد جنبش گفتگوی ادیان فوکولاره حضور داشتند.

نمایش فیلم حضرت مریم(س)

در آغاز برنامه فیلم کوتاهی از ایران و سپس بخش‌هایی از فیلم حضرت مریم(س) برای دانشجویان به نمایش درآمد.

در ادامه محمد جعفری ملک، رایزن فرهنگی ایران در مانیل، درباره اسلام و تشیع، مشترکات ادیان و لزوم گفت‌وگوی ادیان در شرایط فعلی جهان سخنانی را بیان کرد و گفت: با توجه به حوادث اتفاق افتاده در سال‌های اخیر لازم است رهبران، محققان و اندیشمندان ادیان مختلف با برگزاری نشست و تبیین مشترکات ادیان نسبت به آگاهی و رشد افکار عمومی همت کنند.

برنامه قرآنی ایران در مدرسه ادیان فیلیپین/ اهدای تابلوی «یا رب» + عکس

وی افزود: ایران که کشوری شیعی است از سال‌ها قبل گفت‌و‌گوهای مختلفی را با ادیان ابراهیمی و غیرابراهیمی جهان آغاز کرده و یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بوده است.

جعفری ملک تصریح کرد: ما شیعیان معتقدیم که حضرت مسیح(ع) با امام دوازدهم شیعیان برای ایجاد صلح و عدالت به زمین بازخواهند گشت و مسلمانان و همه آزادی‌خواهان و عدالت‌جویان جهانِ پیرو این دو بزرگوار برای صلح و عدالت تلاش خواهند کرد.

بنابراین گزارش؛ تندیس تقوی، مسئول انجمن خوشنویسان ایران شعبه مانیل و بانوی خوشنویس ایرانی، نیز در این برنامه درباره جایگاه حضرت مریم(س) در قرآن سخنرانی کرد و گفت: حضرت مریم تنها بانویی است که یک سوره از قرآن به نام وی آمده و برای همه ما مسلمانان الگوی یک زن پاکدامن و شریف است، بسیاری از زنان مؤمن کشور من نیز مریم نام نهاده شده‌اند.

حضرت مریم و حضرت فاطمه(س)؛ الگوی زنان جهان

وی افزود: حضرت مریم و حضرت فاطمه(سلام الله علیهما)، بانوان بزرگوار آسمانی و الگوی زنان جهان هستند و ویژگی‌های مشترکی دارند، هردو در پاکدامنی، پارسایی، تقوی، عبادت، انفاق و علم و دانش سرآمد زنان دوره خود بوده‌اند و از زنان برگزیده جهان هستند.

تقوی تصریح کرد: شباهت‌های بسیاری را نیز در میان فرزندان این دو بزرگوار؛ امام حسین(ع)، امام سوم شیعیان و حضرت عیسی(ع) می‌توان یافت، هر دوی آن ها معصوم و هدایتگر جامعه بودند و آزار دیدند و برای نجات و رستگاری بشر و رهایی انسان از رنج‌های زمینی بسیار کوشیدند.

برنامه قرآنی ایران در مدرسه ادیان فیلیپین/ اهدای تابلوی «یا رب» + عکستندیس تقوی، بانوی خوشنویس ایرانی در حال سخنرانی در مدرسه «ادیان شرقی» فیلیپین

این بانوی ایرانی تأکید کرد: وظیفه اندیشمندان مسلمان و مسیحی و شما جوانان این است که برای رسیدن به صلح جهانی جست‌وجوی عمیق و بیشتری در راستای مشترکات بین ادیان ابراهیمی داشته باشید و پژوهش‌هایی براساس عقل، بدون تعصب و بدفهمی و براساس منابع اسلام و مسیحیت و قرآن و انجیل انجام دهید، مطمئناً پس از پژوهش، هر قلب آزاده و اندیشمندی می‌تواند درک کند که خداوند ابراهیم خلیل الله، موسی(ع)،عیسی(ع) و محمد(ص) را فقط برای یک هدف مشترک یعنی عبادت خدای بزرگ و هدایت و رستگاری بشر فرستاد.

سپس جلسه پرسش و پاسخ  برگزار شد و دانشجویان سؤالات خود را پرسیده و برخی نیز ضمن تأیید مباحث مطرح‌شده، از بیان واقعیت‌های مربوط به اسلام تشکر و تأکید کردند که تاکنون نسبت به چنین مباحثی ناآگاه بوده‌اند.

«یا رب»؛ کار مشترک هنرمندان ایران و فیلیپین

این برنامه با کارگاه خوشنویسی برای دانشجویان ادامه یافت و پس از آن طی مراسمی تابلو خوشنویسی‌شده «یا رب» بر روی بوم کار مشترک هنرمندان ایران و فیلیپین (تندیس تقوی و خانم «هاویر سوگولو») برای نگهداری در موزه ادیان مدرسه شرقی ادیان فیلییپن به طرف فیلیپین و همچنین 40 جلد کتاب تخصصی اسلامی و شیعی از جمله ترجمه نهج البلاغه و کتاب «شیعه در اسلام» علامه طباطبایی به کتابخانه این مدرسه اهدا شد.

یادآور می‌شود، جنبش فوکولاره فیلیپین هر سال تعداد زیادی از جوانان را از سراسر جهان دعوت و برنامه‌های متنوعی را در قالب همزیستی و گفت‌وگوی ادیان برای آنان برگزار می‌کند و بزرگ‌ترین برنامه سال گذشته میلادی این مدرسه دعوت از 5 هزار جوان از سراسر جهان به مدت یک هفته در فیلیپین بوده است.

مقر اصلی فوکولاره در شهر «تاگاتای» در نزدیکی مانیل است و این جنبش امکانات فراوانی از جمله میهمانسراهای گوناگون، مدرسه و سالن دارد.

انتهای پیام