اثر اربعین «ادواردو آنیِلی» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ این مراسم با حضور محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق کشورمان در استرالیا و مکزیک و دوست شهید ادواردو آنیلی، نجمه قیداری، مسئول انجمن شهید ادواردو آنیلی، فهیمه نیکومنظر، خالق اثر اربعین انجمن شهید ادواردو آنیلی و نویسنده کتاب «ادواردو؛ مسافری از رُم»، جمعی از اصحاب رسانه و علاقمندان به این شهید برگزار شد.

در این مراسم تابلوی اربعین شهید ادواردو آنیلی که شامل یک نقاشی دیجیتال (دیجیتال پینتینگ) از این تازه مسلمان ایتالیایی بود، رونمایی شد و خالق اثر توضیحاتی را درباره این کار ارائه داد.

فهیمه نیکومنظر گفت: کار من اعتقاد قلبی‌ من، شما و دیگران به این مسئله که شهدا زنده هستند و در مراسم اربعین حضور دارند؛ چون شاهدند و جلودار را به تصویر می‌کشد و در این اثر ادواردو آنیلی پیراهن عزای حسینی به تن کرده و راهی پیاده‌روی اربعین است.

وی افزود: پس زمینه کار نیز کسانی را به تصویر می‌کشد که در حال رفتن به مراسم اربعین هستند.

بنا براین گزارش؛ پخش کلیپی درباره مرحوم «کریستین بونو»(یحیی علوی)، اندیشمند فرانسوی، مترجم، نویسنده و استاد فسلفه و عرفان شیعی، پخش انیمیشن «فانوس دریایی» اثر فهیمه نیکو منظر و جلسه پرسش و پاسخ از دیگر برنامه‌های مراسم رونمایی از اثر اربعین شهید ادواردو آنیلی بود. فهیمه نیکومنظر هنرمند، تصویرساز و کارگردان انیمیشن نیز هست.

گزارش تصویری مراسم را اینجا ببینید.