رقابت ۶۶۹ نفر در مرحله شهرستانی چهل‌و‌هشتمین مسابقات قرآن در سنندج

آرمان شریفی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج

آرمان شریفی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، از آغاز مرحله شهرستانی چهل‌و‌هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف با حضور فعالان قرآنی در دارالقرآن اوقاف خبر داد و گفت: 669 نفر متسابق در این دوره از رقابت‌ها با هم به رقابت می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد 346 نفر بانو و 323 نفر آقا هستند، افزود: مرحله چهل‌و‌هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف در هشت رشته آوایی و پنج رشته معارفی برگزار می‌شود. 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سنندج بیان کرد: رشته‌های آوایی این دوره از مسابقات در بخش آقایان 20 و 21 خردادماه در دارالقرآن اوقاف و در بخش بانوان در مسجد جامع سنندج و همچنین در رشته‌های معارفی 19 تیرماه سال‌جاری در سنندج برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این متسابقان از شهرستان‌های سنندج، مریوان، سروآباد، دیواندره و کامیاران هستند، افزود: داوران این دوره از مسابقات قرآنی با حضور 10 داور کشوری از استان‌های کرج، همدان و کردستان هستند.

شریفی با تأکید بر اینکه اداره اوقاف و امور خیریه در تلاش است تا با حمایت‌های ویژه خود از فعالان قرآنی بتواند جایگاه قرآنیان استان را در سطح کشور ارتقا دهد، اظهار کرد: متسابقات قرآنی شهرستان سنندج همواره جایگاه‌های استانی این رقابت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند اما ما در تلاشیم تا زمینه را برای حضور صعودی آنان در رقابت‌های کشوری فراهم کنیم.