سردار رادان:
انس با قرآن و عترت محور مأموریت پلیس مکتبی است

سردار احمدرضا رادانبه گزارش ایکنا از فارس، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران امروز چهارشنبه، 28 آبان در اختتامیه مرحله نهایی سی‌امین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم فراجا با تأکید بر نقش قرآن در ایجاد بصیرت گفت: در آیات، روایات و کلمات بزرگان، مکرراً سفارش به بصیرت شده است. قرآن، رسول خدا(ص) و بزرگان ما از امام خمینی(ره) تا رهبر معظم انقلاب، همواره بر اهمیت این مسیر تأکید داشته‌اند.

وی با بیان اینکه قرآن بزرگترین رحمت الهی است که برای بشریت نازل شده است تا راه رسیدن به سعادت انسان را نشان دهد و نسخه نجات بشر باشد، افزود: به همین دلیل است که شهدای ما و شخصیت‌های انقلاب اسلامی ایران، همواره بر انس با قرآن تأکید داشتند و حتی رئیس‌جمهور شهید ما هنگام حضور در سازمان ملل، قرآن را بر روی دست گرفت و بلند کرد.

رادان به سخنان مرحوم حضرت آیت‌الله بهجت اشاره کرد و گفت: وقتی به سمت نماز می‌روید، این کار باید از دل عشق و محبت باشد و نه از سر تکلیف. همین حالت عاشقانه باید در انس با قرآن نیز وجود داشته باشد؛ قرآن باید قلب و جان انسان را غرق کند و همه زنجیره‌های محدودکننده دست، پا، قلب و عقل را باز کند.

فرمانده کل نیروی انتظامی تأکید کرد: وقتی انس با قرآن ایجاد شود، مسیر بصیرت روشن می‌شود و در فتنه‌ها انسان قادر خواهد بود، تنها از مسیر قرآن و عترت، حقیقت را آشکار کند. این مسیر، زمینه تبدیل یک مأمور پلیس به پلیس مکتبی و حرفه‌ای را فراهم می‌کند.

رادان گفت: نیروی انتظامی در تراز انقلاب باید علاوه بر مهارت‌های حرفه‌ای و هوشمندی، اصل اول خود را بصیرت‌افزایی قرار دهد. این بصیرت از مسیر قرآن، عترت و نهج‌البلاغه حاصل و موجب می‌شود، هیچ دشمنی نتواند دست، پا، عقل و قلب مأمور پلیس مکتبی حرفه‌ای را محدود کند.

وی افزود: این نوع انس با قرآن و برنامه‌ریزی بر محور آن، وظیفه سنگین همکاران و خانواده‌هایشان است تا بتوانند محیط روح‌بخش، مسرت‌بخش و فرح‌بخش قرآن را به دیگران نیز منتقل کنند.

رادان با اشاره به زیبایی و تنوع نواهای تلاوت قرآن گفت: تلاوت قرآن به سبک‌ها و روش‌های مختلف، می‌تواند حزن، شور، نشاط و طراوت به انسان دهد و این مسیر باید در روح و جان ما قرار گیرد. باید در تلاوت‌هایمان، دیگران را نیز شریک سازیم و با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد دعا کنیم.

وی در پایان افزود: با تلاوت و انس با قرآن، می‌توان زنجیره‌های محدودکننده انسان را باز کرد و مأموریت‌های نیروی انتظامی را در مسیر عدالت و بصیرت به نحو کامل انجام داد.