مدیرکل آموزش و پرورش سمنان:
شکوفایی نسل آینده در سایه انس با قرآن محقق می‌شود

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان به مناسبت هفته قرآن، عترت و نماز

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان سمنان، قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به‌مناسبت هفته قرآن، عترت و نماز پیامی صادر کرد. متن پیام به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

هفته قرآن، عترت و نماز، فرصتی مبارک برای بازگشت دل‌ها به سرچشمه‌های نور، حکمت و آرامش است. این هفته، جان انسان را به عطر آیات الهی و آموزه‌های ناب اهل‌ بیت(ع) معطر می‌کند و مسیر زندگی فردی و اجتماعی را به روشنایی هدایت پیوند می‌زند. قرآن کریم، کتاب هدایت و نور، و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نقش بی‌بدیلی در حفظ و احیای دین اسلام ایفا کرده‌اند. نماز نیز به عنوان ستون دین و عامل پیوند بنده با خالق، پایه و اساس دینداری است.

در آموزش و پرورش استان سمنان، ایمان داریم که شکوفایی نسل آینده بدون انس با قرآن و الگوگیری از سیره نورانی عترت ممکن نیست. امروز بیش از هر زمان، مدرسه باید خانه معرفت، اخلاق و تربیت قرآنی باشد. در دنیای پرچالش کنونی، دانش‌آموزان ما نیازمند پناهگاهی مطمئن هستند و چه پناهگاهی استوارتر از قرآن، عترت و نماز که زنگارهای شک و اضطراب را از دل می‌زداید و انسان را به‌سوی کمال رهنمون می‌کند.

به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، برنامه‌های متعددی در مدارس طراحی و اجرا شده که ثمره آن، توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن، عترت و نماز خواهد بود. این هفته با شعار «هر مدرسه یک هیئت دانش‌آموزی؛ هر دانش‌آموز یک مسئولیت الهی»، نمادی از این حرکت عظیم است.

در این هفته فرخنده، از تلاش معلمان قرآنی، مربیان پرتوان، دانش‌آموزان مستعد و تمامی فعالان فرهنگی که با عشق و اخلاص، پرچم متعالی‌ترین آموزه‌های الهی را برافراشته نگه می‌دارند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

امید دارم با همدلی خانواده‌ها، همراهی مدارس و اهتمام فرهنگی جامعه، شاهد گسترش فرهنگ نورانی قرآن و سبک زندگی اهل‌ بیت(ع) در سراسر استان باشیم. در پرتو این سه گوهر تابناک، عاقبتی نیکو در هر دو جهان برای همگان مقدر شود و با بهره‌گیری از رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، در مسیر تحقق اهداف سند تحول بنیادین و گام دوم انقلاب، به سوی تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور دولت کریمه حضرت ولی‌ عصر(عج) حرکت کنیم.»