کد خبر: 4151815
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴

امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن و تأمین اجتماعی

آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.

به گزارش ایکنا، آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تأمین اجتماعی با حضور حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و احمد اسفندیاری، معاون فرهنگی ـ اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی و معاونان و مدیران دو سازمان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم تلاوت تدبری قرآن با بیان حجت‌الاسلام تقی‌زاده و قرائت قرآن محمد کاکاوند، قاری ممتاز کشور انجام شد.

سپس، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی ضمن گزارشی از وضعیت قرآنی ادارات و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی و برگزاری برنامه‌ها و مسابقات متعدد برگزار شده قرآنی در خانواده تأمین اجتماعی، قرآن کریم را مهمترین و جدی‌ترین دغدغه مسوولان این سازمان دانسته و بر پررنگ‌تر شدن و ظهور و بروز قرآن کریم در تمامی شئون جامعه و افراد تأکید کرد.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌ها و فرصت‌های بسیاری که در سازمان تأمین اجتماعی برای گسترش فعالیت‌های قرآنی وجود دارد، به دستور مقام معظم رهبری در خصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اشاره کرد و افزود: هر نهاد و سازمانی باید سهم خود از چنین ماموریتی را معین و به تحقق این هدف بزرگ کمک کند.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، ضمن ابراز خرسندی از وجود دغدغه‌ها و حرکت‌های رو به جلوی قرآنی در خانواده و مسئولان سازمان تأمین اجتماعی، با بیان وجود ظرفیت‌های عظیم کارشناسی در بدنه سازمان دارالقرآن الکریم به‌عنوان باسابقه‌ترین نهاد قرآنی کشور از وجود بیش از ۵۰۰ نفر کارشناس و متخصص قرآنی در ادارات تبلیغات اسلامی و وجود قریب به هشت هزار تشکل قرآنی در سراسر کشور خبر داد و آمادگی این سازمان برای انجام هرگونه همکاری و حرکت مشترک با ادارات و نهاد‌های موجود در کشور را اعلام کرد.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه در طول سالیان گذشته فعالیت‌های اثرگذاری در زمینه‌های آموزش علوم روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، صوت و لحن، حفظ، سبک زندگی و تربیت معلم قرآن کریم در کشور توسط سازمان دارالقرآن الکریم انجام شده است گفت: این سازمان دارای عقبه قوی و سابقه درخشانی است. در دوران جدید فعالیت این سازمان ضمن حفظ و ادامه روال گذشته نسبت به فضای تدبر و تفسیر قرآن کریم، گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی مفاهیم پایه‌ای قرآن کریم و تولید محتوای قرآنی در راستای جهاد تبیین با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای شده است.

وی افزود: بناست در گام‌های نخست ۱۵۰ آیه از آیات کاربردی و محوری قرآن کریم با استفاده از ظرفیت‌های موجود تبلیغاتی در صدا و سیما، بیلبورد‌های تبلیغاتی، اماکن عمومی و ... در معرض دید مردم و عموم جامعه قرار گیرد تا زمینه بیشتر انس و تدبر افراد با قرآن در جامعه فراهم شود. در مراحل بعد هم این آیات کاربردی ویژه دانش‌آموزان، طلاب و سایر اقشار مختلف جامعه استخراج و در اختیار آنان قرار خواهد گرفت. همچنین قرار است در راستای برنامه موفق محفل، ویژه‌برنامه‌های رسانه‌ای دیگری نیز با بهره‌گیری از ظرفیت اساتید و نخبگان در زمینه فهم و تدبر در قرآن کریم تولید و توسط صدا و سیما و در فضا‌های مجازی منتشر شود.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم همچنین با تأکید بر بستر‌های موجود این سازمان در فضای مجازی گفت: با توجه به اینکه دسترسی به مطالب آموزشی اساتید تراز اول قرآن کریم در هر زمان و مکانی به راحتی وجود ندارد، سامانه آموزش مجازی این سازمان به راحتی می‌تواند این خلأ را برطرف کند و با بهره‌گیری از ظرفیت این اساتید در فضای مجازی دوره‌ها و دروس مختلف علوم قرآنی را در اختیار تمام کاربران و علاقه‌مندان قرار دهد.

در پایان این نشست طرفین ضمن اشاره به لزوم اجرای مفاد تفاهمنامه در آینده‌ای نزدیک، بر تشکیل جلسات کارشناسی و اجرای هرچه زودتر این تفاهمنامه تأکید کردند.

در این مراسم تفاهم‌نامه همکاری مشترک سازمان دارالقرآن الکریم و سازمان تأمین اجتماعی با هدف ارتقای دانش، مهارت و معارف قرآنی جامعه هدف سازمان تأمین اجتماعی، اعم از بازنشستگان، مدیران و کارکنان بخش‌های مختلف و همسر و فرزندان آنان، شامل پایش سواد قرآنی و سطح سنجی جامعه هدف، برگزاری دوره‌های آموزشی با تأکید بر آموزش تدبر در قرآن کریم و سبک زندگی قرآنی و برگزاری برنامه‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی بین رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و معاون فرهنگی و اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی به امضا رسید.

انتهای پیام
captcha