عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان گفت: میراث علمی امام سجاد(ع) نشان از جايگاه والاى علمى آن حضرت دارد و آثار متنوعی شامل روایات، رساله حقوق، دعای سحر، زیارت امینالله و صحیفه سجادیه را شامل میشود.
پیامبر خدا(ص) سوره فتح را از همه آنچه خورشید بر آن میتابد، محبوبتر دانست. در فضیلت همنشینی با این سوره میتوان به دور ماندن از بلاها تا گشایش در کارها و از آرامش قلب تا پیروزی در میدانهای بزرگ زندگی اشاره کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به شرایط دشوار امام سجاد(ع) در دوران امامت خود که با دوران سراسر ظلم و فساد و تباهی بنیامیه همزمان بود، گفت: ایشان در این شرایط با رویآوردن به راهبردی علمی و ترویج اسلام ناب در قالب ادعیه، روایات و... و پرورش شاگردانی عالم، حراست از سیره نبوی و پیام عاشورا را بهخوبی انجام داد.
روایات متعددی از پیامبر اسلام(ص) و امام صادق(ع) بر فضائل شگفتانگیز سوره ذاریات تأکید دارد؛ از گشایش روزی و اصلاح معیشت گرفته تا آرامش بیماران و رغبت به نماز.
یک پژوهشگر قرآن گفت: امیرالمؤمنین علی(ع) در جملهای کوتاه و ژرف، همه معانی مربوط به تقوا را در حکمت ۱۱۳ نهجالبلاغه جمعبندی میکند و میفرماید: «لا کَرَم کَالتّقوی؛ هیچ کرامت، بزرگواری و ارزشی همسنگ تقوا نیست و جایگزینی برای آن وجود ندارد.»
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان گفت: سخنرانیها و تبیینهای شجاعانه و با صلابت امام سجاد(ع) در میان مردم کوفه و در مجالس ابنزیاد و یزید، حکومت اموی را به وحشت انداخت و موجب شد تا دستور عزیمت کاروان اسرا به مدینه را صادر کند.
در دل تاریکترین شبهای زندگی، آیتالکرسی همان سپر نورانی است که دلها را از هجوم ترس و آفتها در امان نگه میدارد؛ آیهای که از عرش آمده تا چراغی باشد برای زمیننشینانی که میخواهند آرامش و امنیت را در پناه نام خدا تجربه کنند.