کد خبر: 1272758
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۳
عرفان‌پور خبر داد

31 مرداد؛ مشهد مقدس ميزبان شب شعر «آفتابگردان‌ها»

مدير دفتر شعر مؤسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب از برگزاری شب شعر «آفتابگردان‌ها» طی 31 مردادماه جاری در مشهد خبر داد و گفت همزمان با اجرای دوره‌های آموزشی شعر جوان انقلاب، هفت نشست تخصصی برگزار می‌شود.


گروه ادب: مدير دفتر شعر مؤسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب از برگزاری شب شعر «آفتابگردان‌ها» طی 31 مردادماه جاری در مشهد خبر داد و گفت: همزمان با اجرای دوره‌های آموزشی شعر جوان انقلاب، هفت نشست تخصصی برگزار می‌شود.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، نشست خبری اختتاميه دومين دوره آموزشی اردوی «شعر جوان انقلاب» با عنوان «آفتابگردان‌ها» پيش از ظهر چهارشنبه، 23 مردادماه با حضور علی‌محمد مؤدب و ميلاد عرفان‌پور در محل مؤسسه فرهنگی شهرستان ادب برگزار شد.


ميلاد عرفان‌پور، مدير دفتر شعر مؤسسه شهرستان ادب در اين نشست گفت: در كشور برنامه‌هايی مثل جشنواره‌ها كه جلوه ادبی دارند بسيار است، اما برنامه‌هايی كه به آموزش و پرورش نسل جوان مربوط باشد، ناياب هستند و دوره آموزشی شعر جوان انقلاب جدی‌ترين برنامه ادبی كشور در حوزه آموزش شاعران جوان است و اين مهم به اذعان بسياری از بزرگان شعر امروز، مشخص است.


وی افزود: اين دوره هم اكنون در پايان دومين دور خود است كه بعد از يك سال برنامه جدی و مستمر با اردويی كه در مشهد برگزار می‌شود به پايان می‌رسد و پس از آن دور سوم آغاز خواهد شد؛ فراخوان دور سوم اعلام شده است و حدود 100 نفر عضو جديد در ميان دانش‌آموزان و دانشجويان بااستعداد پس از داوری‌ها انتخاب خواهند شد.


عرفان‌پور با اشاره به برنامه‌های دوره دوم اردوی آموزشی شعر انقلاب گفت: برنامه نيم‌روز مشاوره و نقد ادبی مهمترين برنامه است كه به صورت هفتگی و با حضور شاعران برجسته كشور در روزهای مشخصی در مؤسسه برگزار شد كه اساتيد با اعضا به صورت تلفنی و حضوری ارتباط برقرار می‌كردند كه در مجموع حدود 350 مورد مشاوره و نقد ادبی در قالب 680 ساعت و با حضور 26 نفر از اساتيد و كارشناسان صورت گرفت.


وی ادامه داد: مصطفی محدثی‌خراسانی، ناصر فيض، سعيد بيابانكی، اسماعيل امينی، سهيل توكلی، علی داوودی و محمد مرادی از جمله شاعرانی هستند كه در اين دوره به شاعران جوان آموزش می‌دادند و اكنون در نظرسنجی كه در بين اعضای دوره انجام داديم، 82 درصد از افراد از مشاوره‌ها رضايت داشتند و 60 درصد عنوان كرده بودند كه اين برنامه در پيشرفت شعرشان مؤثر بوده است.


عرفان‌پور تصريح كرد: ارائه سير مطالعاتی در دو نوبت از ديگر برنامه‌های ما بود. جلسات هفتگی نقد و بررسی شعر هم برای آقايان و هم برای خانم‌ها در طول سال گذشته برگزار شد. اردوهای چند روزه ادبی هم مهمترين برنامه‌های سالانه ما بود كه نخستين اردو در دماوند برگزار شد و دور دوم نيز در روزهای آينده در مشهد برگزار خواهد شد كه اين دوره از 29 مردادماه آغاز می‌شود.


وی با اشاره به برنامه‌های اردوی مشهد اظهار كرد: اين برنامه شامل سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمين زكريا اخلاقی با موضوع شاعر و رسالت الهی، اسماعيل امينی با موضوع جريان‌شناسی شعر امروز، قربان وليئی با موضوع مخاطب مفروض و تعادل در شعر، سهيل توكلی با موضوع بايسته‌های شعر دينی، محمدعلی انصاری با موضوع شاعر از نگاه وحی، علی‌محمد مؤدب با موضوع سبك زندگی هنرمندانه و وحيد جليلی با موضوع فرهنگ در هندسه انقلاب اسلامی است.


مدير دفتر شعر شهرستان ادب ادامه داد: از ديگر برنامه‌های اين اردوی آموزشی كارگاه‌های نقد شعر با حضور ناصر فيض، سعيد بيابانكی، مصطفی محدثی‌خراسانی، بيژن ارژن، علی داوودی و محمدكاظم كاظمی است كه 31 مردادماه تا اول شهريورماه برگزار می‌شود و شب شعر آفتابگردان‌ها با حضور بسياری از شاعران مطرح كشوری از جمله عليرضا قزوه، محمدحسين جعفريان، سعيد حداديان و شاعران بزرگ مشهد برگزار می‌شود.

captcha