کد خبر: 1476157
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰

کنگره جریان‌های تکفیری زمینه‌ساز ارتباط علمای اسلام است

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: رئیس مدارس شیعه پاکستان گفت: برگزاری کنگره‌هایی جهانی مانند کنگره جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام سبب ارتباط علمای اسلام می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا به نقل از ستاد خبری کنگره جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلامی، آیت‌الله حافظ سید ریاض حسین نجفی با اشاره به برگزاری کنگره جهانی جریان‌های افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام اظهار کرد: این کنگره از  اهمیت فراوانی برخوردار است، اقدام آیت‌الله مکارم شیرازی در زمینه برگزاری این کنگره بسیار مطلوب و پسندیده است. باید با جریان تکفیر که عده‌ای را کافر قرار می‌دهند مبارزه کرد و توجه به این امر مهم در دوارن کنونی از اهمیت زیادی برخوردار است.

رئیس مدارس شیعه پاکستان با اشاره به راهکار مبارزه با جریان‌های تکفیری گفت: باید در نظر داشت که مسلمانان بسیار خوب عمل می‌کنند و با یکدیگر ارتباط و رفت و آمد دارند، ولی جریان تکفیر در زمینه تخریب چهره اسلام گام برمی‌دارد بنابراین مسلمانان باید با اتحاد با آنها مبارزه کنند.

وی به وظیفه علمای اسلام و مدارس علمیه در این زمینه اشاره کرد و گفت: علما و مدارس علمیه باید طلاب را مسلمان و مومن تربیت کنند زیرا اسلام از مسلمانان دین، ایمان و عمل می‌خواهد.

آیت‌الله نجفی با بیان اینکه جریان تکفیر در حال تخریب چهره اسلام است گفت: استعمار نیز از تکفیری‌ها در زمینه اهداف خود استفاده می‌کند ولی در این زمینه علما باید بیدار باشند و به روشنگری بپردازند.

وی بیان کرد: برگزاری چنین کنگره‌هایی سبب ارتباط علمای اسلام می‌شود تا با یکدیگر ارتباط داشته و در حقیقت این کنگره زمینه‌ساز ارتباط علما با یکدیگر است؛ باید در نظر داشت اگر ارتباط علمای اسلامی قطع شود، زمینه سوءاستفاده دشمن فراهم می‌شود.

captcha