به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، جشنواره ملی حضرت علیاكبر(ع) ساعت 9 صبح امروز با قرائت آياتی چند از كلامالله مجيد و ارائه گزارشی از «ايمان عطارزاده» دبير اين جشنواره آغاز شد.
وی در ابتدای سخنان خود به پيشينه برپايی اين جشنواره پرداخت و گفت: فعاليت ابتدايی جشنواره ملی علیاكبر(ع) از 9 ماه پيش و با هدف معرفی مؤلفههای مورد نظر در انتخاب جوان شايسته ايرانی و شناسايی جوانان برتر با رويكرد هويتبخشی در استانهای مختلف كشور آغاز شد.
عطارزاده معرفی 990 جوان برتر در عرصههای مختلف را نتيجه فعاليت كميتههای مختلف اين جشنواره دانست و در تشريح امتيازات جشنواره مزبور افزود: گسترش تعريف مفهوم نخبگی جوانان، محدود نكردن آن و به تعبير ديگر اعمال نگاه رنگينكمانی به جوانان، مشاركت وسيع دستگاههای مرتبط با امور جوانان به شناسايی جوان برتر و انعكاس وسيع رسانهای از جمله ويژگیهای اين جشنواره است.
نحوه انتخاب اين جوانان از ديگر موضوعات طرحشده توسط دبير جشنواره حضرت علیاكبر(ع) بود كه درباره آن تصريح كرد: فرايند داوری و انتخاب جوانان برتر با استفاده از نظر مجموعههای فعال در امور جوانان و ستادهای ساماندهی امور جوانان استانها صورت گرفت كه در نهايت 40 جوان برتر در زمينههای مختلف انتخاب شدند.
وی در پايان راهاندازی بانك جامع نخبگان جوان را از دستاوردهای مهم جشنواره ملی حضرت علیاكبر (ع) عنوان و اظهار اميدواری كرد، برپايی اين جشنواره در سالهای آتی ظرفيتها و استعدادهای كشور را به عموم جامعه معرفی كند.
جشنواره ملی حضرت علیاكبر(ع) با ارائه سخنانی توسط رئيس سازمان ملی جوانان پيگيری شد. «محمدجواد علیاكبری» وجود الگوهای برتر در ديم اسلام را ويژگی ممتاز اين مكتب دانست كه با رهنمودهای امام راحل احيا شد.
معاون رئيسجمهور در امور جوانان برگزاری جشنواره حضرت علیاكبر(ع) را نمادی از اميد، فضيلت و تلاش در كشور ذكر كرد و از رئيسجمهور خواست با اختصاص امكانات مادی و معنوی بيشتر به جوانان عرصه را برای رشد نخبگان فراهم كند.
معرفی 40 نفر از جوانان برگزيده در عرصههای مختلف از ديگر بخشهای اين جشنواره بود كه با حضور رئيسجمهور و حجج اسلام «محمدیگلپايگانی» رئيس دفتر مقام معظم رهبری و «حاجعلیاكبری» رئيس سازمان ملی جوانان برگزار شد.
در ادامه اين مراسم جوانان برتر اين جشنواره در يازده گروه معرفی شدند كه اسامی انها به شرح ذيل است:
در بخش شهيد ويژه: شهيد حسن باقری از تهران، شهيد حسين علمالهدی از خوزستان و شهيد عبدالحميد ديالمه از خراسان رضوی.
در بخش جوان كارگر و صنعتگر: رامين علیاكبری از استان قم، جواد انصاری از مركزی و ليلا شايقی از استان مازندران.
در بخش جوان كارآفرين: مجتبی جبرئيلی از استان فارس، آزاده روتابی از كرمانشاه، شاهين زوراقی از آذربايجان شرقی و صلاح شهسواری از كردستان.
در بخش جوان علمی ـ دانشگاهی: هادی نگارش از قم، محمد زارعنژاد از هرمزگان، مهديه زمزمزاده از استان كرمان و مجيد عزتی مصلح از تهران.
در بخش جوان فعال اجتماعی: محمدرضا بابايی كهن از اردبيل، جلال داريوش از كهگيلويه و بويراحمد و ميثم نعمتی از تهران.
در بخش جوان فعال فرهنگی ـ هنری: سيدمحمدامين جعفری از بوشهر، عيسی خورشيدی از چهارمحال و بختياری، محمود نظری از همدان و سيد كاظم محمدی از لرستان.
در بخش جوان طلبه يا مبلغ: مهدی فرقی از اصفهان، مظفر قاسمی از ايلام و محمدحسين طباطبايی از قم.
در بخش جوان مخترع و مبتكر: شاهين گرانجی از اصفهان، سينا شعبانزاده از قزوين، سجاد فرزانه از گيلان و هادی حسينی از خراسان جنوبی.
در بخش جوان ورزشكار: مجتبی شبان از سمنان، مينا امينی از خراسان شمالی و مهدی سهرابی از زنجان.
در بخش جوان كشاورز يا روستايی: سميراسادات امامی از اصفهان، محمدرضا كريمخانی از يزد و كاظم خليلی دارينی از خراسان رضوی.
در بخش جوان سرپرست خانوار: سيدحسين سيدشربتی از فارس، زينب رباطی از گلستان و منيژه احمدی از زنجان.
در بخش جوان گروههای خاص: جواد حردانی از خوزستان، الهه حقيقتمنش از سيستان و بلوچستان و سيامند رحمان از آذربايجان غربی.
جشنواره ملی حضرت علیاكبر(ع) با سخنان «محمود احمدینژاد» پايان يافت. وی با اظهار خرسندی از حضور در جمع نخبگان كشور از «علیاصغر پورمحمدی» مدير شبكه سوم سيما، رئيس سازمان ملی جوانان و رئيس دفتر مقام معظم رهبری هدايای بيشتری را به اين جوانان اختصاص دهند كه در همين راستا سهميه حج عمره مفرده نيز به اين جوانان اعطا شد.