کد خبر: 2527918
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۴

هدف از اسلام‌هراسی، تاراج ذخاير انرژی مسلمانان است/ استعمار نو؛ شيوه جديد غرب در مواجهه با جهان اسلام

گروه بين‌الملل: آمريكا در جنگ ويتنام، به خاطر فشار افكار عمومی ناچار شد از جنگ كناره‌ بگيرد، برای همين هم پس از حادثه 11 سپتامبر، هاليوود را ابزار تبليغاتی خود قرار داد تا مفاهيم مورد نظرش را به خورد انديشه‌ها بدهد و برای حمله خود به كشورهای اسلامی و تاراج ذخاير عظيم انرژی اين كشورها، توجيه پيدا كند.

«سميرا بنتوركی سعيدی»، مستندساز و نويسنده مسلمان الجزايری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در تحليل اقدامات تازه غرب در جهت تقويت اسلام‌هراسی گفت: علت اين كه هميشه در حوادث تروريستی انگشت اتهام به سوی مسلمانان نشانه می‌رود، قدرت رو به رشد مسلمانان است. امروزه ذخاير عظيم انرژی جهان در اختيار مسلمانان قرار دارد و قدرت‌های بزرگ جهان حاضرند برای به دست آوردن آن دست به هركاری بزنند. آنان با ارتكاب اعمال تروريستی و نسبت دادن آن به مسلمانان در صدد هستند، برای حمله خود به كشورهای اسلامی و تاراج ذخاير عظيم انرژی اين كشورها، توجيه پيدا كنند.
فيلمساز و مستندساز الجزايری توضيح داد: در جنگ ويتنام، آمريكا به خاطر انجام يك سری از اشتباهات از سوی افكار عمومی تحت فشار قرار گرفت و ناچار شد از جنگ كناره‌ بگيرد. اما همين امر موجب شد دولت آمريكا درس بگيرد و تلاش كند تا افكار عمومی را برای اعمال بعدی كه می‌خواهد انجام دهد، با خود همراه كند. دولت آمريكا مردم خود را می‌كشد و سپس افرادی را كه می‌خواهد به كشورشان لشكركشی كند، مقصر معرفی می‌نمايد.
وی ادامه داد: رسانه‌های آمريكايی و غربی به افرادی تعلق دارند كه هيچ تمايلی به گفتن حقيقت ندارند. صاحبان رسانه‌ها و مطبوعات در غرب همان افرادی هستند كه كارخانه‌های سلاح و تجهيزات نظامی به آنان تعلق دارند و بنابراين آنان بيش از آن كه بخواهند صلح و امنيت را برقرار كنند، به جنگ و خشونت می‌انديشند.
سميرا سعيدی در ارتباط با نقش رسانه‌ها خاطر نشان كرد: در غرب با افكار مردم بازی می‌شود. رسانه‌ها تنها يك روی سكه را نمايش می‌دهند و وقتی هم يك شبكه تلويزيونی تلاش می‌كند تا در برابر دروغ‌های بی‌شرمانه اين رسانه‌ها مقاومت و آنان را افشا كند، اين شبكه را حذف می‌كنند و با وارونه نشان دادن ارزش‌ها، به آن افترا می‌بندند و آن را از صحنه خارج می‌كنند.
شخصيت فعال بين‌المللی در رابطه با نقش هاليوود نيز گفت: ايالات متحده آمريكا پس از حادثه 11 سپتامبر، هاليوود را ابزار تبليغاتی خود قرار داد تا مفاهيم مورد نظرش را به خورد افكار و انديشه‌ها بدهد. بعد از اين حادثه، نشستی در سطح عالی ميان مشاور بوش، رئيس‌جمهور وقت آمريكا، و مسئولان درجه اول شبكه‌های تلويزيونی آمريكا برگزار شد تا طی يك برنامه از قبل هماهنگ شده، مفاهيم مورد نظر به افكار عمومی آمريكا و مردم جهان القاء شود.
وی افزود: در ابتدا مردم جهان، اخبار و برنامه‌های رسانه‌های خودفروخته آمريكايی را پذيرفتند و با آن همسو شدند. اما در ادامه متوجه شدند كه اين رسانه‌ها قصد فريب آنان را داشته‌اند و تلاش كردند تا خود را از خدمت زير پرچم مقاصد كاخ سفيد و هم‌پيمانانش در سينما بيرون بكشند. مردم جهان كه امروز از مقاصد شوم آمريكا و دروغ بزرگ او در حادثه 11 سپتامبر آگاهی ‌يافته‌اند، تلاش می‌كنند تا با بينش جديدی كه پيدا كرده‌اند، تاريخ را از نو بسازند و مانع تسلط دوباره استعمارگران بر منابع و ثروت‌های ساير ملت‌ها شوند.
سعيدی در ادامه به تحليل حادثه اخير بوستون پرداخت و گفت: وقتی از اين حادثه مطلع شدم اولين چيزی كه به ذهنم رسيد، اين بود كه «آمريكايی‌ها دوباره چه نقشه‌ای برای مسلمانان دارند؟». من در دو نمونه از فيلم‌های خود با نام‌های «رسانه؛ سپاه شيطان» و «رسانه كشتار جمعی» به ابزار و ترفندهايی كه قدرت‌های استعمارگر برای به غارت بردن اموال و سرمايه‌های مسلمانان در آينده در نظر دارند، پرداخته‌ام. ايران يكی از كشورهايی است كه آنان برای آن طرح و برنامه دارند و انتخابات رياست جمهوری آينده در ايران هم يكی از عرصه‌هايی است كه مردم بايد به آن متوجه باشند و مانع دخالت‌های شوم خارجی و دست‌اندازی‌های قدرت‌هايی مثل آمريكا در سرنوشت خود شوند.
نويسنده و منتقد سينمای هاليوود اظهار كرد: ارتباط اين حادثه با تلاش غرب برای افزايش اسلام‌هراسی كاملا روشن است. اما همانطور كه آيه قرآن می‌فرمايد «وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَیْرُ الْمَاكِرِينَ» (آل عمران:٥٤)، اين تلاش آنان هيچ فايده‌ای دارد و اراده خدا بر خواست آنان مسلط است. من مدتی پيش با فردی ملاقات كردم كه پس از خواندن قرآن تصميم گرفته بود كه شهادتينش را بگويد و مسلمان شود. وقتی از او علت اين تصميمش را با وجود تبليغات رسانه‌ای گسترده غرب عليه مسلمانان پرسيدم، او توضيح داد «تبليغات منفی رسانه‌ها عليه اسلام و مسلمانان به قدری زياد بودند كه من نهايتاً تصميم گرفتم در مورد اين دين بيشتر بدانم و پس از خواندن قرآن متوجه واقعيت شدم و تصميم گرفتم مسلمان شوم».
وی نقش دولتمردان جوامع اسلامی را اين‌چنين تشريح كرد: بعضی حكام كشورهای اسلامی با گذاشتن عناوين شاه و شاهزاده برای خود به خود اجازه می‌دهند اموال و سرمايه‌هايی را كه متعلق به همه مسلمانان است، به تاراج برند و انتظار دارند ملت‌هايشان از آنان تبعيت محض داشته ‌باشند. ولی افراد بزرگی مثل امام خمينی(ره)، امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، جمال عبدالناصر، هواری بومدين ( رهبر الجزايراز ١٩٦٥ تا ۱۹۷۸ و از شخصيت‌های برجسته جنبش عدم تعهد)، چه‌گوارا، فيدل كاسترو، بشار اسد، هوگو چاوز و ... بر خلاف اين دولتمردان منفعت‌طلب و خود فروخته، تلاش كردند مردم مستضعف دنيا را پس از رنج و دردهای بسيار بالا بكشند و حقوق از دست‌رفته‌شان را به آنان باز گردانند. من از همين جا به همه آنان درود می‌فرستم و خداوند متعال را به خاطر اين كه چنين افراد بزرگی را خلق كرده، شكر می‌كنم.
سميرا بنتوركی ادامه داد: اگر وفات هوگو چاوز و اندوه عميق مردم ونزوئلا را با مرگ مارگارت تاچر و واكنش مردم انگليس در برابر آن مقايسه كنيم، حقايق به روشنی برای ما آشكار می‌شود. وقتی تاچر از دنيا رفت، مردم انگليس با خوشحالی فرياد سر دادند «جادوگر مُرد». در حالی كه مردم ونزوئلا مرگ چاوز را يك ضايعه جبران‌ناپذير برای خود می‌دانستند، مردم انگلستان با شور و شعف از مرگ تاچر ياد می‌كردند و حتی پارچه‌نوشته‌هايی را با خود حمل می‌كردند كه روی ‌آن نوشته شده بود: «برو به جهنم!»
اين محقق و نويسنده كتاب‌های مختلف اسلامی در رابطه با اين كه «چرا سازمان‌های بين‌المللی در برابر كشتار مسلمانان جهان سكوت می‌كنند؟» عنوان كرد: ابتدا بايد ديد سازمان‌های حقوق بشر و ديوان كيفری بين‌المللی به چه كسانی تعلق دارند و چه افرادی پشت سر اين سازمان‌ها فعاليت می‌كنند؟ نمی‌شود انسان از قاتلش پيش خود او شكايت كند. اين‌ها جز يك نمايش ظاهری چيزی بيش نيستند. بوش پدر و پسر جنايت‌های زيادی عليه بشريت انجام دادند و الان از اعمال خود و اين كه از سوی اين سازمان‌ها مورد مؤاخذه قرار بگيرند، هيچ‌گونه احساس نگرانی هم نمی‌كنند.
وی خاطر نشان كرد: در اسلام كشتن حتی يك نفر نيز حرام شمرده می‌شود و بر اساس تعاليم اسلامی اگر كسی يك نفر را بكشد، مانند آن است كه تمام بشريت را كشته باشد. در اسلام به ما ياد داده شده كه وقتی می‌خواهيم از جايی عبور كنيم، مواظب باشيم مانند داستان حضرت سليمان(ع) حتی يك مورچه را نيز زير پای خود لگد نكنيم. اسلام برای همه نفوس ارزش قائل شده و حتی وقتی ارتش اسلام برای جنگ مقابل دشمن قرار می‌گيرد، حق ندارد به هر روش ممكن نيروی متخاصم را بكشد و از ميان بردارد.
سميرا بنتوركی سعيدی تصريح كرد: وقايعی چون بوستون دو هدف عمده می‌توانند داشته باشند. يكی از اين اهداف بدنام كردن مسلمانان است تا افرادی كه اهل فكر و انديشه نيستند را تحت تاثير قرار دهند و به مقابله با مسلمانان وادار كنند و هدف ديگر استعمار جديد است كه طی يك عمليات نرم، تلاش در وارونه نشان دادن ارزش‌ها دارد. در اين روش تلاش می‌شود تا از كلمات، معنای متفاوتی ارائه شود و انسان‌های ارزشمند و بزرگ را كوچك شمارد و در همان حال انسان‌های ناچيز و پست را غرق در افتخار كند.
اين هنرمند و پژوهشگر مسلمان در ادامه افزود: ما در مقابله با اين عمليات روانی بايد از افرادی چون جمال عبدالناصر، كه با اعمال شايسته‌‌اش نامش را در تاريخ به ثبت رسانده درس بگيريم؛ آن گاه كه می‌گويد «هرگاه غرب برای من دست می‌زند، برمی‌گردم به پشت سرم تا ببينم چه اشتباهی انجام داده‌ام؟». مسلمانان بايد طبق همين اصل استكبارستيزی در امور مختلف اجتماعی، سياسی و حتی فرهنگی موضع‌‌گيری و بر اساس آن اقدام كنند.
وی در پايان عنوان كرد: بايد توجه داشته باشيم، جناياتی چون بوستون، جان انسان‌ها را هدف قرار می‌دهد، اما جناياتی هم هستند كه روح، تاريخ و هويت مسلمانان را نشانه می‌گيرد و قصد نابود كردن آن را دارد. مسلمانان بايد به تاريخ و فرهنگ خود برگردند و با مطالعه و عميق شدن در آن جلوی نابودی و به فراموشی سپرده شدن آن را بگيرند.
يادآور می‌شود، «سميراسعيدی بنتوركی»، شخصيت فعال و پژوهشگر مسلمان الجزايری‌تبار است كه در عرصه فيلمسازی، مستندسازی و نويسندگی فعاليت می‌كند. وی يكی از منتقدين جدی سياست‌های غرب و سينمای هاليوود است كه با تسلط به چندين زبان مختلف تلاش دارد تا ضمن نوشتن كتاب‌های مرتبط با فرهنگ اسلامی و فيلمسازی به مبارزه با اين سياست‌ها در عرصه بين‌الملل بپردازد. سعيدی تاكنون سه مستند «رسانه؛ سپاه شيطان»، «آزادی بيان» و «رسانه كشتار جمعی» را توليد كرده و در حال حاضر نيز مشغول تهيه فرهنگ اسامی اسلامی است.
captcha