به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، امروز 23 دیماه، گزارش برنامهها و اقدامات کارگروههای سهگانه کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور در همایش توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی وضعیت و برنامههای افق پیش رو ارائه شد.
سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بینالملل به عنوان اولین سخنران با اشاره به همکارهای بینالمللی قرآن گفت: در مسئله بینالمللی شدن چند چالش اساسی داریم. در کل نظام آموزش عالی کشورمان نظام بستهای است و چنین نظامهایی متکی به خودشان میشوند.
وی افزود: در نظامهای بسته مقداری بینظمی شکل میگیرد، سرریز دانش به کشورهای دیگر منتقل نمیشود و این باعث میشود دیپلماسی قرآنی دچار ضعف شود.
سالار آملی با اشاره به برونرفتهای این کارگروه گفت: یکی از فعالیتها تشویق اساتید و دانشجویان قرآنی برای تعامل بینالمللی بود. در مورد ارتقای اعضا هیئت علمی یک بازبینی مد نظر است. اعطای بورسهای کوتاه و بلندمدت به اساتید و دانشجویان قرآنی خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: در مورد شاخصهای مطلوب فعالیتهای علمی و بینالمللی هنوز خوب کار نشده است. تقویت مهارت زبان آموزی استادان، طلاب و دانشجویان مد نظرمان است. اولین توافقات آکادمیک جمهوری اسلامی ایران با برخی از کشورهای دیگر منعقد شده و تبادل استاد و دانشجو در حال انجام است.