کد خبر: 3468487
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۶

«بررسی نقش اسلام در مبارزه با افراط‌گرایی» در اجلاس داووس سوئیس

گروه بین‌الملل: «شوقی علام»، مفتی اعظم مصر در اجلاس سالانه «داووس» سوئیس که از روز چهارشنبه، 30 دی‌ماه، آغاز می‌شود، درباره نقش اسلام در مبارزه با تندروی و افراط‌گرایی سخنرانی خواهد کرد.

بررسی نقش اسلام در مبارزه با افراط‌گری در اجلاس داووس سوئیس

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، اجلاس سالانه «داووس» از روز چهارشنبه با حضور رؤساء و شخصیت‌های برجسته بیش از 150 کشور جهان در شرق سوئیس آغاز می‌شود و مفتی اعظم مصر نیز به دعوت رسمی رئیس مجمع جهانی اقتصاد در این اجلاس حضور دارد.

شوقی علام قرار است در این اجلاس درباره «مفاهیم واقعی اسلام»، «تعامل و ایجاد پل‌های ارتباطی میان فرهنگ‌ها و تمدن‌ها» و «نهادینه‌ساختن مفاهیم صلح و همزیستی میان ادیان» سخنرانی کند.

«ضرورت تمایز میان پیام اصیل اسلام که مبتنی بر رحمت و صلح است و اقداماتی که افراط‌گرایان و تروریست‌ها با هدف مخدوش کردن چهره حقیقی اسلام انجام می‌دهند» از دیگر موضوعاتی است که قرار است مفتی اعظم مصر در سخنرانی خود در اجلاس سالانه «داووس» به آن بپردازد.

شوقی علام پیش از ترک مصر برای برای شرکت در اجلاس داووس گفت: انجمن‌های بین‌المللی و محافل تصمیم‌گیری جهان مسئولیت اخلاقی دارند که برای به حاشیه‌راندن ایدئولوژی افراطی در جهان تلاش کنند و فرصتی برای گردهم‌آمدن علما و اندیشمندان متخصص برای سخن گفتن درباره اسلام فراهم کنند.

مفتی اعظم مصر همچنین قرار است در سفر به سوئیس با «بان کی مون»، دبیرکل سازمان ملل متحد، «کلاوس شواب»، رئیس مجمع جهانی اقتصاد و «جاستین ولبی»، اسقف اعظم کانتربری انگلیس و رهبر کلیسای انگلیکن دیدار کند.

captcha