کد خبر: 3469531
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷

اعتراض مخالفان حجاب به شرکت ایتالیایی طراح مد اسلامی

گروه بین‌الملل: تصمیم شرکت طراحی مد ایتالیایی «دلچه و گابانا»(Dolce&Gabbana) برای ارائه پوشش مناسب زنان مسلمان موجب اعتراض گروه‌های مخالف حجاب شده است.

اعتراض مخالفان حجاب به طراحی مد اسلامی شرکت ایتالیایی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رایزنی فرهنگی ایران در برلین، در ابتدای سال 2016 میلادی، تصمیم شرکت طراحی مد ایتالیایی «دلچه و گابانا»(Dolce&Gabbana) برای ارائه پوشش زنان مسلمان، از جمله اخباری بود که توجه همگان را به خود جلب کرد.

بنابر اعلام خبرگزاری «دی ولت» (Die Welt)، گرچه این شرکت در این زمینه اولین محسوب نمی شود و پیش از این نیز شرکت ‌های H&M و Uniqlo ژاپن و DKNY آمریکا برای ارائه لباس های مناسب برای زنان مسلمان اقدام کرده بودند، ولی این شرکت ایتالیایی اولین برند لوکس و کاملا سرشناس به حساب می آید که وارد این حوزه شده است.

اهمیت این مسئله از نظر اقتصادی، توجه به بازار گسترده جوامع اسلامی است که متأسفانه شرکت های ایرانی علی‌رغم حمایت رسمی دولتی، در میان تلاش های پراکنده صورت گرفته از این قافله عقب مانده اند. اهمیت فرهنگی این اتفاق برای مسلمانان ساکن مغرب زمین این است که گویی نوع پوشش آنان به رسمیت شناخته  شده است و همین نکته اعتراض گروه های مخالف حجاب را در پی داشته است.

سایت روزنامه شمال غربی آلمان (NWZ Online) در گزارشی تصویری از ارائه این مجموعه، تأکید کرد که چنین رویکردی به معنای احترام به انتخاب دینی و نوع پوشش زنان مسلمانان است و کمکی برای پوشش آراسته تر و زیباتر آنان در عین رعایت نکات شرعی از جمله پوشش کامل بدن، گشادی لباس و پوشش سر است.

به گفته استفانو گابانا (Stefano Gabbana) یکی از رؤسا و طراحان اصلی این شرکت که سال گذشته مصاحبه ای با روزنامه آمریکایی «The National» انجام داده بود، طراحان این لباس ها از عبایه که پوشش رایج زنان مسلمان در بسیاری از کشورها به‌ویژه کشورهای متأثر از فرهنگ عربی است، الهام گرفته‌اند.

captcha