فرانسه مسجد و کلیسای پناهجویان را تخریب کرد
کد خبر: 3472329
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱

فرانسه مسجد و کلیسای پناهجویان را تخریب کرد

گروه بین‌الملل: مقام‌های دولتی فرانسه یک مسجد و کلیسای مورد استفاده پناهجویان در شمال این کشور را تخریب کردند.

فرانسه، یک مسجد و کلیسای پناهجویان را تخریب کرد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری پرس تی وی، این ماجرا روز دوشنبه، 12 آبان، در اردوگاه پناهجویان در بندر کاله موسوم به «جنگل کاله» که در آن هزاران پناهجو از سوریه، سودان و دیگر کشورها سرپناه گرفته بودند، روی داد.
مقام‌های دولتی مدعی هستند، این اقدام بخشی از یک برنامه با هدف پاکسازی یک منطقه امنیتی 100 متری در اطراف این اردوگاه و شاه‌راهی در نزدیکی این محل صورت گرفته است. این اقدام دولت فرانسه شگفتی فعالان حقوق بشر و فعالان را موجب شده است.
به گفته ناظران، در برنامه‌ای که پیش‌تر مقام‌های دولتی ارائه داده بودند، تخریب این عبادتگاه‌ها جزو این برنامه تخریب نبوده است.
تفری شورمو، رئیس کلیسایی که کاملا در این عملیات تخریب شد، در گفت‌و‌گو با رسانه‌های محلی گفت: مقام‌های دولتی به وی گفته بودند که این کلیسا در روند تخریب کاملا در امان خواهد بود.
وی افزود: آن‌ها در تلاشند تا صلح را نابود کنند.
حدود 5 هزار پناهجو در اردوگاه کاله زندگی می‌کنند، پناهجویانی که می‌گویند به امید داشتن زندگی بهتر در انگلیس کشورشان را ترک کرده‌اند. آن‌ها بدون حمایت‌های مقام‌های دولت فرانسه برای خود فروشگاه، مدارس و عبادتگاه بنا کرده‌اند.
در همین حال در اقدامی جداگانه دیگر، رهبر حزب راستگرای آلمان(AfD) خواسته است تا نیروهای پلیس علیه پناهجویان از سلاح گرم استفاده کنند.
فرانسه، یک مسجد و کلیسای پناهجویان را تخریب کرد

فراوکه پتری، رهبر حزب راستگرای آلمان
فراوکه پتری، در گفت‌و‌گویی تصریح کرد: پلیس مرکزی آلمان باید به سوی پناهجویانی که به طور غیرقانونی وارد اروپا می‌شوند، تیراندازی کند. 
پتری در گفت‌و‌گو با روزنامه «منهایمر مورگن» گفت: «به عنوان آخرین گزینه باید به  نیروی مسلح متوسل شود اما پلیس باید از ورود پناهجویان به خاک آلمان جلوگیری کند.»
در بحبوحه نارضایتی فزاینده از ورود پناهجویان، حمایت از این حزب مخالف مهاجرت افزایش یافته است. سیاستمداران آلمانی و رئیس اتحادیه پلیس آلمان اظهارت پتری را محکوم کرده و می‌گویند شلیک به سوی پناهجویان تعلیق حکومت قانون است.
پیتر آلتمایر، رئیس امور کارکنان صدر اعظم آلمان گفت: این پیشنهاد غیر انسانی و بی‌معناست.
اروپا با هجوم بی‌سابقۀ پناهجویان فراری از مناطق جنگ‌‍زده در آفریقا و خاورمیانه به خصوص سوریه روبه‌رو است.
به گزارش کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل بیش از یک میلیون پناهجو در سال 2015 وارد اروپا شده‌اند.
captcha