کد خبر: 3515111
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳

محفل قرآنی؛ پایان‌بخش نخستین روز جشنواره امام باقر(ع) در کربلا

گروه بین‌الملل: نخستین روز از دومین جشنواره فرهنگی «امام باقر(ع)» در صحن حرم مطهر حضرت عباس(ع) در کربلای معلی عصر دیروز، 24 تیرماه، با برپایی محفل انس با قرآن به کار خود پایان داد.

محفل قرآنی؛ پایان‌بخش نخستین روز جشنواره امام باقر(ع) در کربلا

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از وب‌سایت شبکه جهانی کفیل، نخستین روز از دومین جشنواره فرهنگی «امام باقر(ع)» در کربلای معلی، عصر دیروز ۲۴ تیرماه، با برگزاری محفلی قرآنی که بعد از نماز مغرب و عشا در صحن حرم مطهر حضرت عباس(ع) برگزار شد، به پایان رسید.

 در این محفل انس با قرآن، «بریر محمدرضا»، «لیث رحیم» و «سید حیدر جلوخان» از قاریان برجسته عراقی به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند.

کمیته برگزارکننده این جشنواره در تشریح دومین روز برنامه‌ها و فعالیت‌های آن اعلام کرد: بازدید از پروژه‌های آستان مقدس حضرت عباس(ع)، برپایی کارگاه آموزشی «رسانه و تندروی؛ میان رویارویی و چالش‌» و نشست پژوهشی در سالن امام حسن(ع) حرم مطهر عباسی از جمله این برنامه‌ها است.

مراسم اختتامیه این جشنواره در ساعت شش عصر امروز، 25 تیرماه، به وقت محلی در سالن امام حسین(ع) در حرم مطهر عباسی برگزار می‌شود که تلاوت آیاتی از قرآن، سخنرانی تولیت آستان مقدس عباسی، سخنرانی مسئول کمیته برگزارکننده جشنواره، تجلیل از برگزیدکان مسابقات برترین پژوهش درباره شخصیت امام باقر(ع) و تجلیل از اصحاب رسانه و شبکه‌های ماهواره‌ای از جمله فعالیت‌های مراسم اختتامیه است.

دومین جشنواره فرهنگی «امام باقر(ع)» از دیروز، 24 تیرماه، به همت بخش امور فکری و فرهنگی آستان مقدس حضرت عباس(ع) در کربلای معلی آغاز شد و امروز به کار خود پایان می‌دهد.
captcha