کد خبر: 3545367
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۴

دوازدهمین هم‌اندیشی مدیران عامل اتحادیه‌های استانی سراسر کشور برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوازدهمین هم‌اندیشی مدیران عامل اتحادیه‌های استانی سراسر کشور 20 آبان‌ماه در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، دوازدهمین هم‌اندیشی مدیران عامل اتحادیه‌های استانی سراسر کشور پنجشنبه، 20 آبان‌ماه در مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران برگزار شد.
در این جلسه پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، گزارشی درباره جلسات هیئت رسیدگی به مؤسسات قرآنی از سوی حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور برای حاضران ارائه شد.
کوششی گفت: در جلسات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی، به منظور ادغام دو اتحادیه، دو مدل مطرح شد که در ابتدا یک مجمع صورت گرفته و اتحادیه مدغم شکل گیرد و دیگر مدل اینکه، با توجه به مشروعیت اتحادیه‌ها که از ناحیه استان‌ها است، ادغام از طریق استان‌ها انجام شود.
وی ادامه داد:‌ اگر قرار باشد ادغام اتحادیه‌های قرآنی با مدل نخست انجام شود، باید تناسب تعداد مؤسسات قرآنی در نظر گرفته شده و به این نسبت، تعداد مؤسسات عضو فراهم شود و نهایتا مقرر شد بحث ادغام اتحادیه‌ها از استان‌ها به مراکز صورت گیرد.
مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور درباره اساسنامه هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی بیان کرد: با توجه به مصوبات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی، اساسنامه مشترک استان‌ها در نظر گرفته شد که این اساسنامه مشترک در جلسات هیئت مدیره مورد بررسی قرار گرفته و به تصویب هیئت مدیره کشوری خواهد رسید که به مراتب در این هیئت، نهایی شده و سپس اساسنامه در مجمع  عمومی استان‌ها به تصویب می‌رسد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی افزود: براساس اساسنامه تصویب شده از سوی هیئت رسیدگی، مجمع عمومی با حضور تمام مؤسسات، برگزار و نتیجه مشخص خواهد شد؛ که این موضوع تأیید و مورد تصویب قرار گرفت.
کوششی ادامه داد: در جلسات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی مقرر شد که کمیته مشترک از دو هیئت مدیره تشکیل و اساسنامه‌های استانی به صورت کارشناسی و تنظیم شود و همچنین در جلسه هیئت رسیدگی مطرح و نهایی شود.
وی با تأکید براینکه در این جلسات مباحثی مطرح و به نتایجی دست یافته‌اند، بیان کرد: موارد مطرح شده در جلسه، مورد کارشناسی قرار گرفته و به عنوان طرح نهایی در جلسه هیئت رسیدگی مطرح و مکانیزم اجرای آن در  استان‌ها ارائه و مقرر شد که 3 نفر به ترتیب از اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و هیئت رسیدگی به امور مؤسسات انتخاب شوند که شیوه نظارت بر اجرای انتخابات استانی را مورد بررسی قرار دهند. البته باید در ابتدا، اصل اساسنامه تأیید شود و سپس تصمیم‌گیری در جهت اجرای آن  صورت گیرد.
در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین عظیمی، مسئول دارالقرآن اداره تبلیغات اسلامی استان قم  ضمن خیرمقدم به مدیران عامل استان‌ها گفت: امید است ماحصل این جلسه که در کنار مسجد جمکران برگزار شده است، تصمیماتی اساسی و سرنوشت‌ساز باشد. تصمیمات خوبی برای پیشرفت فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی در جامعه گرفته شود و با توجه به بحث ادغام اتحادیه‌ها، جمع‌بندی‌های مناسبی صورت گیرد تا این نتیجه مورد پسند خدا و امام زمان‌(عج) قرار گرفته و به آن چه حق سازمان و مؤسسات قرآنی است، دست یابیم.
در ادامه این جلسه، مدیران عامل به ارائه پیشنهادات و نظرات خود درباره  اتحادیه مؤسسات قرآنی و ادغام آن پرداختند.
محمد الهی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان جنوبی گفت: از اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور تقاضای اطلاع‌رسانی از مصوبات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی را داشته تا استان‌ها هم موضع مناسب خود را اتخاذ کنند.
اجرای «طرح حجرات» نفسی تازه برای مؤسسات
مرتضی هامانی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کرمانشاه در این جلسه اظهار کرد: از زمانی که موضوع ادغام دو اتحادیه آغاز شده است، فعالیت‌های قرآنی در سراسر کشور با رکود مواجه شده است که البته اجرای طرح‌های قرآنی از جمله «طرح حجرات» مدتی است که مؤسسات قرآنی را به کار اصلی خود مشغول کرده است.
وی ادامه داد: باید درباره مسائل مرتبط با قرآن که در جامعه رخ می‌دهد، اطلاع‌رسانی لازم صورت گیرد و راهکارهایی برای برون رفت از مشکلات مطرح شود.
کریم زاد، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی آذربایجان غربی، خواستار شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی دقیق از تصمیات قرآنی کلان در سطح کشور شد و گفت: پر‌رنگ کردن فعالیت‌های قرآنی در سراسر کشور که مهم‌ترین هدف اتحادیه است باید دنبال شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین محمد حسين شايق، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان یزد بیان کرد: به جز پیگیری موضوع ادغام اتحادیه‌ها باید در جهت رشد و ارتقای فعالیت‌های قرآنی در استان‌ها کوشا باشیم و اتحادیه‌ها از مسئولیت اصلی خود که توسعه و ترویج قرآن است، غافل نشوند.
وی افزود: در حال حاضر در استان یزد در جلسات هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات به صورت مشترک با اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت برگزار می‌شود.
دوازدهمین هم‌اندیشی مدیران عامل اتحادیه‌های استانی سراسر کشور برگزار شد

فعالیت‌های قرآنی را از رکود خارج کنیم
حسین قضاتلو، مدیر‌عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان  البرز افزود: تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان‌ها و نهادها منعقد کرده‌ایم و همچنین اجرای طرح حجرات از دیگر فعالیت‌های اتحادیه استان البرز است که باید سعی کنیم فعالیت‌های قرآنی در جامعه از رکود خارج شود.
عباسی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان زنجان در این جلسه گفت: علاوه بر بحث ادغام که یک امر لازم است، باید وظیفه اصلی اتحادیه مؤسسات که هدایت و حمایت از فعالیت‌های قرآنی مؤسسات است، فراموش نشود.
وی افزود: از هیئت مدیره اتحادیه کشوری نیز انتظار می‌رود مسئله ادغام را پیگیری کرده و گزارش‌های آن را  در زمان مناسب در اختیار استان‌ها قرار دهد.  
عباسی اظهار کرد: اتحادیه‌های استانی نیز برای پیشرفت هرچه بیشتر نیازمند همکاری ادارات سازمان تبلیغات اسلامی باشند.
کشاورز مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: ادغام اتحادیه‌ها مشکل خاصی ندارد البته در صورتی که مؤسسات قرآنی مورد حمایت قرار گیرند، فعالیت‌های مؤثر و قابل توجهی نیز در زمینه ترویج آموزه‌های قرآنی در سطح استان صورت می‌پذیرد.   
رضایی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان آذربایجان غربی، خواستار حضور بیشتر مدیر عامل و اعضای هیات مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در استان شد و گفت: این موضوع باعث دلگرمی اتحادیه استان و مؤسسات خواهد بود و همکاری لازم برای پیشبرد امور قرآنی صورت خواهد گرفت. اتحادیه در سطح استان شناخته شده است و غیر از طرح حجرات، تفاهم‌نامه‌هایی نیز با اداره تبلیغات استانی منعقد شده است.
امير‌حجت مرادی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان گیلان تصریح کرد: اتحادیه‌ها باید در  استان‌ها استقلال داشته و به ظرفیت‌های خود متکی باشند. در  استان گیلان همه نهادها به اتفاق هم، منتظر نتایج جلسات هیئت رسیدگی به امور مؤسسات قرآنی هستند.
حمایت مادی باعث استقلال اتحادیه‌ها می‌شود
حسين محمدی هزاوه، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان مرکزی گفت: لزوم حمایت مادی از اتحادیه مؤسسات استانی باعث استقلال اتحادیه می‌شود که پس از آن حمایت معنوی مورد تأیید است و موضوع ادغام دو اتحادیه بیشتر  از این نباید به طول انجامد.
زابلستانی، نماینده اتحادیه مؤسسات قرآنی استان سمنان در این جلسه بیان کرد: باید هم‌اندیشی در جهت پویایی مؤسسات قرآنی صورت گیرد. موضوع ادغام مهم است اما هدف اصلی ترویج آموزه های قرآنی در سطح کشور است. اجرای طرح‌ها باید به اتحادیه‌ها واگذار شود.
 مرضیه خسروی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان چهارمحال و بختیاری درباره ادغام  اتحادیه‌ها، اظهار کرد: ادغام اتحادیه ها باید انجام شود، اما فعالیت‌ها نباید تنها معطوف به پیگیری بحث ادغام قرارگیرد و خواستار حمایت از طرح‌های قرآنی شد.
حقیقی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان خوزستان تصریح کرد: باید از حقوق مؤسسات قرآنی دفاع کنیم. حمایت‌های مالی، حفظ اتحاد و انسجام بین اتحادیه‌ها، مؤسسات قرآنی و احقاق حقوق مؤسسات قرآنی باید در دستورکار قرارگیرد.
حجت‌الاسلام و السلمین مهدی امیدیان، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان لرستان در این جلسه با تأکید بر اینکه تکلیف اتحادیه‌ها بادید مشخص شود، گفت: مسئولان باید دغدغه قرآنی داشته باشند تا نتایج جلسات به نفع مؤسسات قرآنی انجام شود تا ترویج آموزه‌های قرآنی در جامعه پیگیری و همچنین مسائل آموزشی و پژوهشی در مؤسسات قرآنی مورد بررسی قرار گیرد.
دوازدهمین هم‌اندیشی مدیران عامل اتحادیه‌های استانی سراسر کشور برگزار شد
شالیکار، سرپرست اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی مازندارن افزود: ارتباط بیشتری از سوی هیات مدیره اتحادیه قرآنی کشور با مدیران عامل اتحادیه صورت گیرد. حضور مدیر عامل اتحادیه قرآنی کشور در مازندران، در زمینه بحث سوره حجرات بسیار تاثیر گذار بود. اتحادیه باید با تعامل با ادارات و سازمان‌ها طرح‌های بیشتری را اجرا کند.
لیلا شکرانی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان خراسان شمالی گفت: اتحادیه استان‌ها باید ارتباط قوی‌تری با اتحادیه کشوری داشته باشند و بتوانند تفاهم‌نامه با ادرات و نهادهای دیگر منعقد کنند.
وی افزود: اتحادیه باید در سطح استان جایگاه خود را تثبیت کند. در خراسان شمالی ارتباط قوی بین اداره تبلیغات اسلامی و اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی وجود دارد.
امیرزاده، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان هرمزگان در این جلسه بیان کرد: باید ارتباط قوی بین اتحادیه‌های استانی و ادارات تبلیغات اسلامی وجود داشته باشد و بودجه کافی در اختیار اتحادیه استان در قبال طرح ها قرارگیرد.
دین پرور، مدیر عامل  اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان كهكيلويه و بوير احمد به این موضوع اشاره کرد که ادغام باید پیگیری شده اما طولانی نشود. باید سعی شود در استان اتحادیه  مؤسسات قرآنی به رسمیت شناخته شود.
ابراهیم مرادی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان بوشهر در ادامه گفت: تفاهم‌نامه بین اتحادیه مؤسسات قرآنی با نهاد، سازمان و ادارات‌ها منعقد شود که این موضوع از نظر مادی و معنوی بسیار اثر گذار خواهد بود و در سطح کشور نیز باید در سطح کلان این امر پیگیری شود و توانمندی‌های مؤسسات و تشکل‌های قرآنی با برگزاری همایش‌ها در نظر گرفته شود.
حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور در پایان جلسه، بیان کرد: شفاف سازی نسبت به اتفاقات قرآنی باید به صورت کلان انجام شود. البته باید  مؤضوعات به قطعیت رسیده و سپس اطلاع‌رسانی انجام شود.
وی تصریح کرد: موضوع حضور در استان‌ها؛ بهانه خوبی است که در استان‌ها حضور یابیم تا از نزدیک توفیق تعاملات در استان‌ها ایجاد شود. در هم‌اندیشی که در شهر مشهد برپا شد، مقرر شد که استان‌های محروم مورد حمایت قرارگیرند. این موضوع مورد پیگیری قرارگرفت و این حمایت از مجرای خیرین به زودی انجام می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور خاطرنشان کرد: اگر در استانی زمان برگزاری مجمع عمومی فرارسیده باشد، این استان موظف به برپایی است. سیاست ما تعامل و همکاری منطقی برای حفظ مصالح و منافع  مؤسسات و اتحادیه‌ها است و  از هر نهادی که برخورد غیر قانونی و غیر منطقی صورت گرفته و مصالح و منافع مؤسسات لحاظ نشود، دلایل را نخواهیم پذیرفت.
امیرحجت مرادی
|
Germany
|
۱۳۹۵/۰۸/۲۳ - ۱۳:۲۰
0
0
بنده اصلا نگفتم منتظر تصمیمات هیات رسیدگی هستیم گفتیم اتفاقا منتظر نمی مانیم.
ما از اطاله امور در هیات رسیدگی بشدت معترضیم و معتقدیم این همه تعلل در امور لازم نیست.
اساسنامه ها و کلیه ضوابط و فرایند ادغام باید در مجمع عمومی اتحادیه کشوری مصوب شود.
captcha