کد خبر: 3545522
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹

خادم‌القرآن «عباس سلیمی» موفقیت ایکنا در نمایشگاه مطبوعات را تبریک گفت

گروه فعالیت‌های قرآنی: عباس سلیمی، خادم القرآن طی نامه‌ای عنوان برتری غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات را به مدیریت این خبرگزاری تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، عباس سلیمی، خادم القرآن و پیشکسوت قرآنی در پی کسب عنوان غرفه برتر توسط خبرگزاری ایکنا در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، طی نامه‌ای به مدیریت خبرگزاری و  خبرنگاران، احراز این عنوان را برای دو سال پیاپی تبریک گفت.
متن نامه عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی بدین شرح است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
مدیریت محترم خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)
با سلام و تحیت، احراز عنوان «غرفه برتر» برای دومین سال پیاپی از سوی غرفه ایکنا در نمایشگاه مطبوعات، نشانه لطف و یاری ویژه خداوند متعال و مدیریت و تلاش صادقانه جنابعالی و یکایک همکاران فرهیخته شما در زمینه اطلاع رسانی قرآنی و فرهنگی و قابل تقدیر و سپاس فراوان است.
بعنوان برادر و دوستدار جنابعالی و همکاران عزیز شما، کسب این موفقیت و افتخار را به جنابعالی، همکاران محترم و جامعه قرآنی تبریک و تهنیت عرض نموده و دوام توفیقات آن برادر محترم و همکاران گرامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

خادم‌القرآن «عباس سلیمی» موفقیت ایکنا در نمایشگاه مطبوعات را تبریک گفت
captcha