کد خبر: 3554783
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰
در حمایت از مسلمانان؛

دانشجویان مسیحی آمریکا چهارشنبه‌ها باحجاب می‌شوند + عکس

گروه بین‌الملل: گروهی از دانشجویان یک دانشگاه مسیحی در آمریکا با پوشیدن حجاب اعتراض خود را نسبت به اسلام‌هراسی و همبستگی خود را با مسلمانان اعلام می‌کنند.

انگلیسی/ اعلام حمایت دانشجویان آمریکایی از مسلمانان با کمپین «چهارشنبه‌ها با حجاب»
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Daily Express»، این حرکت اعتراضی در دانشگاه «بریگم یانگ» در ایالت یوتا انجام شد که متعلق به کلیسای مورمون است.
در سه هفته اخیر، فعالان دانشجو در دانشگاه بریگم یانگ با این حرکت اعتراضی، دانشگاه را متعجب کرده‌اند.

بیشتر دانشجویان این دانشگاه عضو کلیسای مورمون‌ها هستند و اکثراً در رشته مطالعات خاورمیانه تحصیل می‌کنند.

آن‌ها می‌گویند با این کار می‌خواهند با تبعیض مقابله کنند و تنوع دینی و فرهنگی را رواج دهند. آن‌ها می‌خواهند با این تلاش این پیام را به مسلمانان برسانند که آنان تنها نیستند.

این دانشجویان با ایجاد صفحه‌ای در فیسبوک با عنوان «چهارشنبه‌ها با حجاب» ضمن قراردادن اخبار خود، از دیگر دانشجویان نیز می‌خواهند که به آن‌ها بپیوندند و برای اعلام همبستگی با مسلمانان چهارشنبه‌ها حجاب بپوشند.

آن‌ها اعلام کرده‌اند که این حرکت خود را در سال جدید میلادی نیز ادامه خواهند داد.

انگلیسی/ اعلام حمایت دانشجویان آمریکایی از مسلمانان با کمپین «چهارشنبه‌ها با حجاب»

انگلیسی/ اعلام حمایت دانشجویان آمریکایی از مسلمانان با کمپین «چهارشنبه‌ها با حجاب»
captcha