به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «الشروق»، این مسابقه به همت وزارت اوقاف و امور اسلامی مصر برگزار میشود و گروههای مختلفی از جمله ائمه جماعات مساجد، دانشآموختگان دانشکدههای زبانها، اساتید غیر عضو هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان ممتاز و برجسته دانشکدههای زبانها میتوانند در این رقابت پژوهشی شرکت کنند.
وزارت اوقاف مصر روز جمعه، 15 اردیبهشتماه، با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: شرکت در این مسابقات برای شرکتکنندگان داخل و خارج مصر آزاد است و 25 اردیبهشتماه آخرین مهلت نامنویسی در این رقابتها است.
در این اطلاعیه آمده است: علاقهمندان برای شرکت در این مسابقه باید یکی از کتابهای مرتبط با این حوزه که نزد وزارت اوقاف مصر به ثبت رسیده است را خلاصه کنند، بهطوری که این پژوهش نباید بیشتر از پنج صفحه و کمتر از سه صفحه باشد.
براساس اطلاعیه وزارت اوقاف مصر، پژوهشهای ارائهشده باید درباره محورهایی همچون «حمایت از کلیساها در اسلام»، «دولت و دین»، «سهولت در انجام فریضه حج»، «فقه روزه، نماز و زکات»، «گفتوگوی اسلام و مسیحیت» و «نواندیشی در خطابه دینی» و «جزیه در اسلام» باشد.
وزارت اوقاف مصر تصمیم گرفته است که یک کمیته متخصص متشکل از اساتید هر زبان برای ارزیابی آثار ارائهشده تشکیل دهد و پژوهشگرانی که تحقیق آنها بهعنوان اثرات برتر برگزیده شود باید به صورت حضوری به دفاع از اثر خود و محتوای کتبی که از آنها استفاده کردهاند، بپردازند.
وزارت اوقاف و امور اسلامی مصر برای نفرات اول تا سوم هر زبان به ترتیب 30 هزار پوند مصر، 20 هزار و 10 هزار پوند مصری در نظر گرفته و از شرایط کسب مقام نخست در هر زبان این است که تحقیق پژوهشگر باید هفتاد درصد نمرات را کسب کند.