کد خبر: 3618527
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۸

ترکیه کشوری با بیش از 128 هزار حافظ قرآن

گروه بین‌الملل: مسئول اداره خدمات آموزشی وابسته به سازمان امور دینی ترکیه اعلام کرد: تعداد حافظان قرآن در این کشور به بیش از 128 هزار نفر رسیده است.

ترکیه کشوری با بیش از 128 هزار حافظ قرآن
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از ترکیا الان، بنیامین آلبایراک، مسئول اداره خدمات آموزشی وابسته به سازمان امور دینی ترکیه اظهار کرد: تعداد حافظان قرآن ثبت‌شده در این کشور از سال 1976 تاکنون بیش از 128 هزار نفر است.
وی با اشاره به ثبات قدم ملت ترکیه در اهتمام به قرآن و حفظ آن افزود: تعداد حافظان قرآن ثبت‌شده در ترکیه که گواهینامه حفظ دارند، به 128 هزار و 440 تن رسیده است.
البایراک تصریح کرد: حدود 70 هزار دانش‌آموز در حال گذراندن دوره‌های حفظ قرآن در مدارس هستند و حدود 5 هزار مربی به آنان خدمات آموزشی ارائه می‌دهند.
وی همچنین گفت: در سال گذشته تعداد حافظانی که گواهینامه حفظ دریافت کردند، به 6500 دانش‌آموز رسید؛ این در حالی است که این تعداد در سال 2015، 6 هزار و در 2014 نیز 5 هزار و پانصد نفر بوده است.
بنیامین آلبایراک در پایان درباره دوره‌های تابستانه آموزش قرآن برای کودکان گفت: کلاس‌های دینی برای حدود 3 میلیون کودک برگزار شده و 77 هزار دوره تابستانه به آموزش قرآن به کودکان اختصاص یافته است.

captcha