آغاز دوره تخصصی یک‌ساله مهارت‌های بیان تفسیر در دارالقرآن علامه طباطبایی
کد خبر: 3749736
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷

آغاز دوره تخصصی یک‌ساله مهارت‌های بیان تفسیر در دارالقرآن علامه طباطبایی

گروه حوزه‌های علمیه ــ سومین دوره تخصصی یک ساله مهارت‌های بیان تفسیر با هدف تربیت استاد متخصص تفسیر قرآن کریم در دارالقرآن علامه طباطبایی آغاز به کرد.

آغاز دوره تخصصی یک‌ساله مهارت‌های بیان تفسیر در دارالقرآن علامه طباطباییبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دارالقرآن علامه طباطبایی(ره)، سومین دوره تخصصی یک ساله مهارت‌های بیان تفسیر از روز یکشنبه یکم مهر ماه با حضور جمعی از اساتید حوزه علمیه و حوزیان در دارالقرآن علامه طباطبایی آغاز به کرد.
قالب‌های بیان تفسیر، لغزشگاه‌های ترجمه و تفسیر، روش‌های دسته‌بندی و بیان مفاهیم و موضوعات قرآنی، جریان‌شناسی شبهات قرآنی و روش‌های پاسخگویی به آن، قرآن و کودک، روش تدبر در قرآن، روش‌های برداشت از قرآن، سبک زندگی قرآنی ، جذاب سازی کلاس های بیان تفسیر و کارگاه عناوین درس‌های این دوره یک ساله را تشکیل می‌دهند.
در مراسم افتتاحیه این دوره  حجت‌الاسلام چاوشی، مدیر ستاد تفسیر قرآن کریم استان قم با تأکید بر جدیت بیشتر حوزویان در امر علوم قرآنی و تفسیر اظهارکرد:  طلاب افزون بر حضور در کلاس‌ها باید تلاش و کوشش کنند که اهداف تربیت مدرس تفسیر قرآن کریم محقق شود.
وی ادامه داد: در پایان دوره باید ۱۲۰ استاد و مربی تفسیر قرآن کریم با سطح بالا خروجی کار باشد، برای داشتن این خروجی عزیزان باید همت بیشتری به خرج دهند، در این دوره از اساتید متبحر و مبرز در علوم قرآنی و تفسیر قرآن استفاده می شود.
چاوشی با تقدیر از همکاری های دارالقرآن علامه طباطبایی برای برگزاری این دوره ها عنوان کرد: از همکاری های دارالقرآن علامه طباطبایی تشکر می کنیم که این فضای معنوی را در اختیار قرار دادند و هزینه های کلاس ها را متقبل شدند، سومین سالی است که با این عزیزان همکاری می کنیم و حمایت های دارالقرآن سبب شده کارها رونق بیشتر و بهتری پیدا کند.
مدیر ستاد تفسیر قرآن کریم استان قم  با اشاره به جزئیات نام نویسی و پذیرش این دوره مهارتی یک ساله یادآوری کرد: قریب به ۷۵۰ نفر از فضلایی که پایه دهم حوزه را گذرانده اند، در این دوره ثبت نام  کردند و ۶۰۰ نفر مصاحبه شدند  که از این تعداد۱۴۰ نفر پذیرش شدند که باید در کلاس ها حضور پیدا کنند.
در ادامه مرتضی نجفی قدسی، مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی در سخنانی گفت: بخش هایی از تفسیر المیزان در این خانه نوشته شده و به همین جهت بیت علامه تبدیل دارالقرآن شده و به فعالیت های قرآنی می پردازد، روح بلند علامه طباطبایی در این مجموعه حاضر و ناظر است و امیدواریم با توجهات این عالم ربانی بتوانیم خدمتی به ساحت قرآن کریم داشته باشیم.
مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی ابراز کرد: طلاب باید با جدیت در مباحث علمی، بتوانند ظرفیت های لازم را پدید آورند تا در آینده رسالت های تبلیغی خود را به نحو احسن انجام دهند، به موازاتی که دامنه فعالیت های اسلامی گسترش پیدا می کند نیاز به مبلغان خردمند، ورزیده و آشنا به علوم بیشتر می شود.
وی با تأکید بر پاسخگویی حوزویان به شبهات عنوان کرد: پاسخگویی به شبهات باید از مسائل مورد توجه حوزه باشد چرا که دشمن همیشه با القای شبهه درصدد از بین بردن ایمان جوانان است و باید آماده پاسخگویی به هجمه ها باشیم.
نجفی قدسی با تقدیر از فعالیت های ستاد تفسیر قرآن کریم بیان کرد: حجت الاسلام والمسلمین قرائتی پرچمدارگسترش تفسیر قرآن در این سال ها بودند، که الحمدلله زحمات ایشان به نتیجه رسیده و سال‌هاست این دوره های تفسیری برای طلاب برگزار می شود.

انتهای پیام

captcha