واکنش وهابیت به تأیید حکم اعدام رهبر بزرگترین حزب اسلامی بنگلادش
کد خبر: 3465384
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵

واکنش وهابیت به تأیید حکم اعدام رهبر بزرگترین حزب اسلامی بنگلادش

گروه بین‌الملل: درحالی که شیخ نمر باقر النمر، روحانی مبارز شیعی در سایه تأیید علمای وهابی و سکوت سازمان‌های مدعی دفاع از حقوق بشر به دست رژیم آل سعود اعدام شد، اکنون صدای اعتراض وهابیت و سازمان‌های حقوق بشر در اعتراض به صدور حکم اعدام برای رهبر مسلمانان بنگلادش بلند شده است.

واکنش وهابیت به تأیید حکم اعدام رهبر بزرگترین حزب اسلامی بنگلادش

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «البشیر»، شیخ «نمر باقر النمر» شنبه گذشته، توسط رژیم آل‌سعود اعدام شد. این اعدام واکنش‌های متعدد و متنوعی را در پی داشت.

در این میان شیعیان جهان خشم خود را نسبت به این مسئله ابراز کرده‌اند و با تشکیل تجمعات اعتراض‌آمیز اعدام این روحانی مجاهد را محکوم کردند.

اما در این میان صدایی از سازمان‌های مدعی دفاع از حقوق بشر شنیده نشد؛ البته برخی از علمای وهابی و تندروهای سلفی سعودی نیز با صدور بیانیه‌‌‌ای از اعدام این روحانی شیعی حمایت کردند.

تنها چند روز پس از اعدام شیخ نمر، دادگاه عالی بنگلادش امروز، 16 دی‌ماه، حکم اعدام «مطیع الرحمن نظامی»، رهبر بزرگترین حزب اسلامی بنگلادش را تایید کرد.

صدور حکم اعدام برای یک چهره اسلام‌گرا اما بر عکس اعدام شیخ نمر، سازمان‌های حقوق بشر و علمای به اصطلاح مسلمان وهابی سعودی را برآشفت.

«سلمان العودة»، مبلغ وهابی سعودی که دارای یک شبکه ماهواره‌ای به همین نام است و بارها حتی از سوی رژیم سعودی به تشویق جوانان برای پیوستن به داعش متهم شده بود، از اعدام مسلمانان در بنگلادش انتقاد کرد.

وی با انتشار متنی در توئیتر، اعلام کرد: علمای مسلمان بنگلادش در دادگاه‌های صوری به صورت دسته‌جمعی به اعدام محکوم می‌شوند که آخرین آنها مطیع الرحمن نظامی است.

در همین راستا، سازمان‌های حقوقی بین‌المللی نیز با ارسال نامه‌ به «بان کی مون»، دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای حقوق بشر سازمان ملل تجاوز به حقوق علمای مسلمان بنگلادش و صدور حکم اعدام علیه آنها را محکوم کردند.

سازمان‌های به اصطلاح مدافع حقوق بشر در حالی واکنشی به اعدام شیخ نمر باقر النمر نشان ندادند که این روحانی شیعی تنها از طریق مسالمت‌آمیز خواهان عدالت اجتماعی، آزادی بیان و رفع تبعیض بود.

captcha