کد خبر: 3479239
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰

گردهمایی محکومیت ایدئولوژی تکفیری‌ها در بنگلور

گروه بین‌الملل: در زمانیکه تصورات نادرست در مورد مسلمانان شدت یافته، ده‌ها هزار نفر از مسلمانان در شهر بنگلور هند دیروز، 9 اسفند ماه، گردهم آمدند تا تروریسم و افراط‌گرایی را محکوم کنند.


مسلمانان هند برای محکوم کردن ایدئولوژی تکفیری‌ها در بنگلور گردهم آمدند/ ادیت شده

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Times of India»، در این گردهمایی سخنرانی‌هایی در مورد تروریسم و تقابل آن با قرآن و برحذر داشتن جوانان از افتادن در دام گروه‌های تروریستی ایراد شد.

در این سخنرانی‌ها تشکیل گروه تروریستی تکفیری داعش و  رشد ناگهانی آن مورد توجه قرار گرفت.

شیخ عبدالحسیب مدنی، از علمای هندی در سخنان خود گفت: داعش ضداسلامی است؛ اسلام مدافع تروریسم نیست. ایدئولوژی این سازمان کاملاً مغایر با آموزه‌های قرآن و سنت پیامبر اکرم(ص) است.

وی تاکید کرد: خلافتی که داعش از آن سخن می‌گوید، گمراه‌کننده است و آن چیزی نیست که اسلام حقیقی به پیروانش می‌آموزد.

مدنی افزود: ایدئولوژی آن‌ها آن چیزی نیست که انبیاء به ما آموختند.

یکی دیگر از علمای حاضر در این گردهمایی گفت: امروز، به نام دین، گروه‌های شبه‌نظامی به وجود آمده‌اند و تبلیغات آن‌ها سبب شرمندگی بسیاری برای مسلمانان سراسر جهان شده است.

در حاشیه این همایش، «ذهیب خان»، رئیس مرکز اطلاعات اسلامی گفت: ما می‌خواهیم جوانانی را که گمراه شده‌اند، هدایت کنیم و به آن‌ها کمک کنیم تا به راه درست بروند. با وجود همه تفاوت‌ها میان مسلمانان، اسلام در سطح جهانی، تروریسم را محکوم می‌کند.

یکی دیگر از علمای شرکت‌کننده در این همایش آیه 32 سوره مائده را قرائت کرد که «هر كس انساني را بكشد چنان است كه گوئی همه انسان‌ها را كشته و هر كس انسانی را از مرگ رهائی بخشد چنان است كه گوئی همه مردم را زنده كرده است».

ذهیب در این باره گفت: قرآن تنها در مورد نجات مسلمانان سخن نمی‌گوید و به بشریت اشاره می‌کند. پیروان حقیقی قرآن این حقیقت را درک می‌کنند و دچار سرخوردگی نمی‌شوند.

captcha